Website

Je website is de basis van je online marketingstrategie. Naamsbekendheid, leadgeneratie of omzetverhoging. Wat je ook wil bereiken: je website staat centraal. Social media, online adverteren en zoekmachine-optimalisatie: alles leidt naar je site. Daar moet de conversie plaatsvinden.

Uitstekende WordPress-sites

SPEAX bouwt de meeste websites op basis van WordPress. Het meest gebruikte cms (content managementsysteem) ter wereld. Niet voor niets, WordPress websites zijn heel gebruiksvriendelijk. Er zijn veel beschikbare add-ons en thema’s waardoor dit cms enorm functioneel is. Daarnaast is het zoekmachinevriendelijk en enorm snel.

Technisch onderhoud

We geven vorm en inhoud aan websites. Maar we onderhouden ze ook. Dat wil zeggen: we updaten WordPress, thema’s en add-ons. Een must voor het optimaal presteren van je website, maar ook ter beveiliging tegen hackaanvallen. Met deze updates worden bugs en kwetsbaarheden aan de code verholpen. SPEAX gebruikt thema’s en add-ons die worden doorontwikkeld en aangepast aan de laatste WordPress-versie. Zo draait jouw website altijd op de nieuwste techniek en wordt deze goed weergegeven in alle reguliere browsers.

Contentonderhoud

WordPress websites zijn heel gebruiksvriendelijk. Het is eenvoudig om content toe te voegen of aan te passen om het webdesign te verbeteren. Goed nieuws, want een actieve website is een vriend van Google. Het is belangrijk voor de vindbaarheid van je website om deze regelmatig te actualiseren. En te voorzien van nieuwe artikelen, projecten, beelden en teksten. Heb je hier geen tijd voor? Geen probleem. Met een contentkalender zorgen wij ervoor dat jouw website actueel blijft. En interessante content blijft bieden voor jouw doelgroep.

Zoekmachine-optimalisatie (SEO)

Een website die niet vindbaar is, is geen website. Het vakgebied van Search Engine Optimalisation richt zich op de technieken die ervoor zorgen dat een website hoger in de organische zoekresultaten van de zoekmachine verschijnt. Lastige materie? Laat SPEAX helpen; we adviseren en voeren uit.

Onze projecten
met websites

Middenweg Flowers

Een Westlandse iriskweker met Turkse roots is op zich al uniek. Maar dit Oosterse karakter kwam niet terug in de huisstijl. Middenweg wilde met SPEAX werken aan een premium merk met een luxe uitstraling. Het is onze creative minds gelukt om een chique huisstijl te ontwerpen. Modern en tijdloos tegelijkertijd. De krachtige tagline maakt de identiteit compleet.

Lees meer

Vilosa

Als 2 vooraanstaande kwekers besluiten om de krachten te bundelen, dan trekken we bij SPEAX alle registers open. Om ervoor te zorgen dat beide partijen zich helemaal gaan thuisvoelen in een nieuwe identity. Zo trapten we voor Solis Plant en Kwekerij De Veranda af met een nieuwe geheel nieuwe naam: Vilosa, waarin de twee namen ‘fuseerden’. De pay-off ‘Growing Delight’ volgde snel, waarna we aan de slag gingen met het eigenzinnige logo, waarin de geometrische vormen van mozaïeken uit de

Lees meer

Wat een (nieuwe) website voor jouw bedrijf kan doen?

Neem contact met ons op

Fresh from SPEAX

Je bent zo goed als je laatste werk, zeggen ze wel eens. Wij spreken liever over de meest recente cases, omdat we nog veel langer goed werk willen maken. Hoe dan ook: hier laten wij vol trots verse creaties uit onze kokers zien.

Show, don’t tell.

Je kunt wel zeggen wat je kan, maar ‘t beter laten zien. Niet alleen een communicatiewet, het geldt ook voor ons. Ga er maar eens goed voor zitten. Enjoy the showreel.

Showreel

Onze website maakt gebruik van cookies voor betere prestaties, gedragsanalyse en gepersonaliseerde advertenties. We verbeteren de gebruiksvriendelijkheid door je websitegedrag te volgen en delen marketinggegevens met derden als je op “accepteren” klikt.