Website

Je website is de basis van je online marketingstrategie. Naamsbekendheid, leadgeneratie of omzetverhoging. Wat je ook wil bereiken: je website staat centraal. Social media, online adverteren en zoekmachine-optimalisatie: alles leidt naar je site. Daar moet de conversie plaatsvinden.

Uitstekende WordPress-sites

SPEAX bouwt de meeste websites op basis van WordPress. Het meest gebruikte cms (content managementsysteem) ter wereld. Niet voor niets, WordPress websites zijn heel gebruiksvriendelijk. Er zijn veel beschikbare add-ons en thema’s waardoor dit cms enorm functioneel is. Daarnaast is het zoekmachinevriendelijk en enorm snel.

Technisch onderhoud

We geven vorm en inhoud aan websites. Maar we onderhouden ze ook. Dat wil zeggen: we updaten WordPress, thema’s en add-ons. Een must voor het optimaal presteren van je website, maar ook ter beveiliging tegen hackaanvallen. Met deze updates worden bugs en kwetsbaarheden aan de code verholpen. SPEAX gebruikt thema’s en add-ons die worden doorontwikkeld en aangepast aan de laatste WordPress-versie. Zo draait jouw website altijd op de nieuwste techniek en wordt deze goed weergegeven in alle reguliere browsers.

Contentonderhoud

WordPress websites zijn heel gebruiksvriendelijk. Het is eenvoudig om content toe te voegen of aan te passen om het webdesign te verbeteren. Goed nieuws, want een actieve website is een vriend van Google. Het is belangrijk voor de vindbaarheid van je website om deze regelmatig te actualiseren. En te voorzien van nieuwe artikelen, projecten, beelden en teksten. Heb je hier geen tijd voor? Geen probleem. Met een contentkalender zorgen wij ervoor dat jouw website actueel blijft. En interessante content blijft bieden voor jouw doelgroep.

Zoekmachine-optimalisatie (SEO)

Een website die niet vindbaar is, is geen website. Het vakgebied van Search Engine Optimalisation richt zich op de technieken die ervoor zorgen dat een website hoger in de organische zoekresultaten van de zoekmachine verschijnt. Lastige materie? Laat SPEAX helpen; we adviseren en voeren uit.

Onze projecten
met websites

Floritec Customized Breeding

Wereldwijd geluk verspreiden door prachtige bloemen en planten te veredelen. Dat is de visie van Floritec. Het marktleiderschap zag je nog niet terug in de sterk verouderde huisstijl. Een gemiste kans. Aan SPEAX de opdracht een vernieuwde corporate identity te creëren. Want zeg nou eerlijk: bij een marktleider hoort een sterke identiteit. Een identiteit die verdere groei helpt realiseren. In het beeldmerk komen alle USP’s van Floritec samen. Ook het nieuwe, opvallende kleurenpallet zet het bedrijf echt op de kaart.

Lees meer

Tovano Nuts & Dried Fruits

Al ruim zes decennia is Tovano thuis in de wereld van noten en gedroogde zuidvruchten. Tovano staat voor hoge kwaliteit en betrouwbaarheid. De laatste jaren ligt het steeds vaker onder eigen naam in de schappen. De oude b-to-b-huisstijl schoot daarbij tekort. We moeten consumenten verleiden! Hoogste tijd voor SPEAX om aan het werk te gaan. Wij vertaalden het specialisme van Tovano in een merkschild. Symbool voor gilde, voor ambacht. De vorm van een nootje komt erin terug. Het retro font

Lees meer

Wat een (nieuwe) website voor jouw bedrijf kan doen?

Neem contact met ons op

Fresh from SPEAX

Je bent zo goed als je laatste werk, zeggen ze wel eens. Wij spreken liever over de meest recente cases, omdat we nog veel langer goed werk willen maken. Hoe dan ook: hier laten wij vol trots verse creaties uit onze kokers zien.

Show, don’t tell.

Je kunt wel zeggen wat je kan, maar ‘t beter laten zien. Niet alleen een communicatiewet, het geldt ook voor ons. Ga er maar eens goed voor zitten. Enjoy the showreel.

Showreel

Onze website maakt gebruik van cookies voor betere prestaties, gedragsanalyse en gepersonaliseerde advertenties. We verbeteren de gebruiksvriendelijkheid door je websitegedrag te volgen en delen marketinggegevens met derden als je op “accepteren” klikt.