Brands are created in the mind.

Branding is jouw visuele verhaal

Aansprekende merken hebben één ding gemeen: ze zijn meer dan een logo. Er zit een verhaal omheen. Branding is het visueel maken van jouw verhaal. Met SPEAX maak je alle aspecten van je merk onderscheidend, relevant en geloofwaardig. Dat merkt iedereen.

Jouw merkidentiteit

Van een passende naam en dito pay-off tot een logo en complete huisstijl. Hiermee leggen we het fundament van jouw merkidentiteit. Het is de basis voor alle uitingen: kleur, vorm, fotografie, verpakking, maar ook de tone of voice. Met alle elementen bouwen we aan jouw optimale merkbeleving. Alles wat jou jou maakt. Hoe ziet je merk eruit? Wat roept het op? Hoe klinkt het? We prikkelen alle zintuigen. Laten je merk echt erváren.

Goed uit de verf

SPEAX gaat altijd voor outside the box designs voor opdrachtgevers. We gaan net een stapje verder. In alles. We zetten al onze creativiteit in en ontdekken alle mogelijkheden om jouw merk sterk neer te zetten. We verrassen en laten jouw verhaal goed uit de verf komen. Uiteraard altijd op basis van het DNA van jouw bedrijf. Want het verhaal moet wel passen.

Fresh from SPEAX

Je bent zo goed als je laatste werk, zeggen ze wel eens. Wij spreken liever over de meest recente cases, omdat we nog veel langer goed werk willen maken. Hoe dan ook: hier laten wij vol trots verse creaties uit onze kokers zien.

Show, don’t tell.

Je kunt wel zeggen wat je kan, maar ‘t beter laten zien. Niet alleen een communicatiewet, het geldt ook voor ons. Ga er maar eens goed voor zitten. Enjoy the showreel.

Showreel

Onze website maakt gebruik van cookies voor betere prestaties, gedragsanalyse en gepersonaliseerde advertenties. We verbeteren de gebruiksvriendelijkheid door je websitegedrag te volgen en delen marketinggegevens met derden als je op “accepteren” klikt.