The future of business is social.

The future of business is social

Terwijl je dit leest, is jouw doelgroep óók ergens online. Grote kans. Daarom kun je als bedrijf niet om online marketing heen. Werk met SPEAX aan je online marketingstrategie en profiteer van de vele voordelen van online. Want hoewel internet onmetelijk groot is, met online marketingkanalen kun je juist heel scherp targeten. Wijdverspreid of exact afgestemd op die ene doelgroep of locatie: online kan het.

De juiste strategie

Je zichtbaarheid vergroten. Imago versterken. Meer leads binnenhalen. Met online marketing worden verschillende marketingdoelen haalbaar. Met een goed uitgewerkte online marketingstrategie, welteverstaan. Zo’n strategie helpt bij het helder krijgen van je boodschap. Bij het maken van keuzes in middelen en content en budget. Wat is jouw doel? Vertel het ons en wij helpen je graag de juiste strategie te bepalen.

Actief op socials

Daarbij vergeten we uiteraard ook de socials niet. Ideale platformen om te laten zien dat je actief bent. Dat je jezelf laat zien. Dat je van vandaag en morgen bent. Klaar voor de toekomst? Zet die stap met SPEAX!

Fresh from SPEAX

Je bent zo goed als je laatste werk, zeggen ze wel eens. Wij spreken liever over de meest recente cases, omdat we nog veel langer goed werk willen maken. Hoe dan ook: hier laten wij vol trots verse creaties uit onze kokers zien.

Show, don’t tell.

Je kunt wel zeggen wat je kan, maar ‘t beter laten zien. Niet alleen een communicatiewet, het geldt ook voor ons. Ga er maar eens goed voor zitten. Enjoy the showreel.

Showreel

Onze website maakt gebruik van cookies voor betere prestaties, gedragsanalyse en gepersonaliseerde advertenties. We verbeteren de gebruiksvriendelijkheid door je websitegedrag te volgen en delen marketinggegevens met derden als je op “accepteren” klikt.