Maak kennis met onze creative minds

Onze kernwaarden

De cultuur van SPEAX

Weten waar wij echt voor staan? Lees hier onze vier krachtige kernwaarden en leer de cultuur en het team van SPEAX snel kennen. Onze kernwaarden dagen elkaar uit en versterken elkaar. En zoals je van ons mag verwachten blijft het niet bij loze woorden en brengen we ze in praktijk tot leven. Breng een bezoekje aan onze boerderij en zie dat we ze o.a. groot op de muur ‘gespijkerd’ hebben. Zo zijn ze niet te missen. Voor onszelf én onze klanten.

Fresh from SPEAX

Je bent zo goed als je laatste werk, zeggen ze wel eens. Wij spreken liever over de meest recente cases, omdat we nog veel langer goed werk willen maken. Hoe dan ook: hier laten wij vol trots verse creaties uit onze kokers zien.

Show, don’t tell.

Je kunt wel zeggen wat je kan, maar ‘t beter laten zien. Niet alleen een communicatiewet, het geldt ook voor ons. Ga er maar eens goed voor zitten. Enjoy the showreel.

Showreel

Onze website maakt gebruik van cookies voor betere prestaties, gedragsanalyse en gepersonaliseerde advertenties. We verbeteren de gebruiksvriendelijkheid door je websitegedrag te volgen en delen marketinggegevens met derden als je op “accepteren” klikt.