Get in touch
with our minds.

Je vindt SPEAX in de monumentale Hoeve Cruysbrouck, dichtbij het centrum van Naaldwijk. De boerderij heeft een rijke geschiedenis, met een Middeleeuwse voorganger uit 1563 (!). De familiewapens van de oorspronkelijke bewoners zijn nog steeds zichtbaar bij de oprijlaan. Best kicken wat ons betreft. Maar wat deze locatie echt uniek maakt, is dat deze in 1695 in het bezit kwam van niemand minder dan Koning Willem III. Na zijn overlijden werd de boerderij overgedragen aan een Pruisische koning maar weer teruggekocht door Willem V. Sindsdien hebben vele families de boerderij bewoond en is deze in 1819 herbouwd. Vandaag de dag is het voorhuis een woonhuis en hebben wij ons kantoor gevestigd in de oude stallen… Daar is overigens niets meer van te zien (en te ruiken). 

Kortom: een kantoor met een eigen brandstory! Kom je langs? Vinden we leuk! Navigeer via de Händellaan om over de brug te rijden en op ons terrein te parkeren. Wij zetten de koffie alvast voor je klaar.

Something on your mind?
Stel je vraag.

SPEAX B.V.
Middel Broekweg 3
2671 ME Naaldwijk

Keep your mind
up to date.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Fresh from SPEAX

Je bent zo goed als je laatste werk, zeggen ze wel eens. Wij spreken liever over de meest recente cases, omdat we nog veel langer goed werk willen maken. Hoe dan ook: hier laten wij vol trots verse creaties uit onze kokers zien.

Show, don’t tell.

Je kunt wel zeggen wat je kan, maar ‘t beter laten zien. Niet alleen een communicatiewet, het geldt ook voor ons. Ga er maar eens goed voor zitten. Enjoy the showreel.

Showreel

Onze website maakt gebruik van cookies voor betere prestaties, gedragsanalyse en gepersonaliseerde advertenties. We verbeteren de gebruiksvriendelijkheid door je websitegedrag te volgen en delen marketinggegevens met derden als je op “accepteren” klikt.