Mediabank

Waar vind je de juiste foto? Waar is de nieuwste versie van het logo? In het juiste bestandsformaat? Bestanden van logo’s, video’s, foto’s, illustraties en andere belangrijke huisstijlelementen staan vaak opgeslagen op lokale netwerkschijven. Daarmee loop je het risico dat verouderde versies en worden gebruikt. De oplossing? Een mediabank van SPEAX!

Een en al gemak

In jouw mediabank sla je alle denkbare vormen van mediabestanden op. Centraal beheer je foto’s, logo’s, lettertypes, tekst, sjablonen (Word, PowerPoint, etc.), video’s, advertenties, audiobestanden, etc. Alles is gemakkelijk te vinden dankzij een handige zoekfuntie. En gemakkelijk te downloaden. Jij bepaalt wie bij de bestanden kan en wie nieuwe bestanden kan uploaden. Medewerkers, partners en leveranciers hebben zo altijd en overal de beschikking over de juiste en meest recente bestanden en gegevens. Alles wat hiervoor nodig is een computer, tablet of smartphone met internetverbinding.

Huisstijl op orde

Met een mediabank voorkom je vernippering in huisstijlgebruik. Iedereen hanteert het up-to-date logo, de nieuwste sjablonen en andere stijlelementen. En omdat iedereen altijd bij hogeresolutiebeelden kan, is ook de kwaliteit van bijvoorbeeld foto’s gewaarborgd. Hulp nodig bij het opzetten van een mediabank? SPEAX helpt je van A tot Z.

Wat de mediabank voor jouw bedrijf kan doen?

Neem contact met ons op

Fresh from SPEAX

Je bent zo goed als je laatste werk, zeggen ze wel eens. Wij spreken liever over de meest recente cases, omdat we nog veel langer goed werk willen maken. Hoe dan ook: hier laten wij vol trots verse creaties uit onze kokers zien.

Show, don’t tell.

Je kunt wel zeggen wat je kan, maar ‘t beter laten zien. Niet alleen een communicatiewet, het geldt ook voor ons. Ga er maar eens goed voor zitten. Enjoy the showreel.

Showreel

Onze website maakt gebruik van cookies voor betere prestaties, gedragsanalyse en gepersonaliseerde advertenties. We verbeteren de gebruiksvriendelijkheid door je websitegedrag te volgen en delen marketinggegevens met derden als je op “accepteren” klikt.