Positionering
van het merk &
structuur

Gevoel speelt een grote rol bij het kiezen voor jouw bedrijf of product. Of… voor je concurrent. Met een merk waarin emotionele eigenschappen samenkomen spreek je eerder mensen aan. Bouw je een band op. Creëer je merkentrouw. Werk met SPEAX aan je merkstrategie, de optimale mix van visuele uitstraling, boodschap, campagnes en content planning. Met een uniek geluid verover je een unieke positie in het brein van de doelgroep.

Merkpositionering

Hallo, wereld! Bij merkpositionering kijken we niet alleen naar binnen, maar ook naar buiten. Hoe ziet de buitenwereld jou? Wat is je huidige imago? Wie zijn je concurrenten? Met welke trends heb je te maken? Welke kansen liggen er in je markt? We verkennen het hele veld.

Sessie merkstrategie

In één of meer sessies gaan we samen op zoek naar de unieke waarden van jouw bedrijf, dienst of product. We bepalen wat jouw merk onderscheidt van de concurrenten. Welke plaats je wilt innemen in het hoofd en hart van je doelgroep. De basis van je merkstrategie.

Onze projecten
met strategie & structuur

Bryte Groep

Twee bedrijven die hun krachten bundelen. We zien het vaker. En bij iedere fusie hoort een nieuwe identiteit met passende huisstijl. Wat SPEAX dan doet? We kijken altijd naar de klant. Gaan terug naar de kern. Wat bleek? Plezier in het werk was voor beide families een belangrijke drijfveer. Bryte wil klanten en personeel blij maken. Met een gezond en smaakvol product. Dat was dan ook inspiratie voor de nieuwe merknaam. Bryte straalt positiviteit en vrolijkheid uit. Het vrolijke logo

Lees meer

Weverling werkt voor jou

In tijden van krapte op de arbeidsmarkt is een sterke profilering als goed werkgever een must. Goed om te weten dat SPEAX veel kennis heeft van employer branding: een sterk merk worden voor (potentiële) werknemers. In de praktijk betekent dat: binden, boeien en behouden. Ook Weverling Groenproviders heeft daarbij onze hulp ingeroepen. Waar dat in heeft geresulteerd? Focus in de communicatie op de unieke aspecten van werken bij Weverling. Vanuit de werkgever gezien maar ook vooral vanuit de bestaande werknemers.

Lees meer

Wat merk positionering & structuur voor jouw bedrijf kan doen?

Neem contact met ons op

Check de overige
onderdelen van
strategie

Fresh from SPEAX

Je bent zo goed als je laatste werk, zeggen ze wel eens. Wij spreken liever over de meest recente cases, omdat we nog veel langer goed werk willen maken. Hoe dan ook: hier laten wij vol trots verse creaties uit onze kokers zien.

Show, don’t tell.

Je kunt wel zeggen wat je kan, maar ‘t beter laten zien. Niet alleen een communicatiewet, het geldt ook voor ons. Ga er maar eens goed voor zitten. Enjoy the showreel.

Showreel

Keep your mind
up to date.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Onze website maakt gebruik van cookies voor betere prestaties, gedragsanalyse en gepersonaliseerde advertenties. We verbeteren de gebruiksvriendelijkheid door je websitegedrag te volgen en delen marketinggegevens met derden als je op “accepteren” klikt.