Fotografie

Klik. Het juiste beeld gevangen op het juiste moment. Goede fotografie trekt aandacht. Creëert aantrekking. Geeft impact. Goede fotografie is onlosmakelijk verbonden aan goede branding. Het brengt je merk tot leven. En vertelt je verhaal.

Bedrijfsfotografie

Corporate fotografie of bedrijfsfotografie geeft een belangrijke eerste indruk. Een goede indruk, als het aansluit op je kernwaarde, boodschap en sfeer. Je wil natuurlijk dat de beelden naadloos het verhaal ondersteunen. Voor 100% passen bij je bedrijf. Want daar ben je trots op. Ook op je medewerkers. Laat ze stralen. Wij selecteren graag de juiste fotograaf voor je. Of briefen je huisfotograaf, zodat die precies schiet wat we samen voor ogen hebben.

Productfotografie

Verkoop je producten? Dan wil je die onweerstaanbaar neerzetten in brochure, catalogus, website, webshop en social media. Dat vraagt om verschillende typen beelden. Een sfeerbeeld, een ruimtelijk beeld en een packshot of close-up.

Met een sfeerbeeld laten we je visie tot leven komen. Daarnaast prikkelen we de interesse. De klant ziet direct hoe die je product zelf kan toepassen.

Met een ruimtelijk beeld leggen we meer focus op het product zelf. Denk aan een neutrale achtergrond, waardoor het toevoegen van productinformatie eenvoudig wordt. Jouw product staat hier centraal.

Packshots zijn ideaal om alle kleine details vast te leggen. Je product schieten we van verschillende kanten. Zo weet de klant exact hoe je product eruitziet, al voordat die het in handen heeft. Onze topfotografen weten precies hoe ze het perfecte plaatje moeten schieten. Uiteraard passend bij je branding of campagne.

Beeldbewerking

In onze studio maken we de beelden definitief en gebruiksklaar. We retoucheren, maken ze vrijstaand of bewerken ze creatief voor opvallende campagnes.

Onze projecten
met fotografie

Bryte Groep

Twee bedrijven die hun krachten bundelen. We zien het vaker. En bij iedere fusie hoort een nieuwe identiteit met passende huisstijl. Wat SPEAX dan doet? We kijken altijd naar de klant. Gaan terug naar de kern. Wat bleek? Plezier in het werk was voor beide families een belangrijke drijfveer. Bryte wil klanten en personeel blij maken. Met een gezond en smaakvol product. Dat was dan ook inspiratie voor de nieuwe merknaam. Bryte straalt positiviteit en vrolijkheid uit. Het vrolijke logo

Lees meer

Boekestijn Elektrotech

Een familiebedrijf dat zich sterk inzet voor het welzijn van haar personeel. Dat is Boekestijn Elektrotech. Drie generaties die een passie voor elektrotechniek delen. De wens? Dit gevoel overbrengen op nieuwe medewerkers. We rolden een wervingscampagne uit. Met het warme familiegevoel en de goede arbeidsvoorwaarden in de hoofdrol. Ook gaven we de website een redesign. En schoten professionele foto’s en twee campagnevideo’s. Allemaal met de boodschap: “Boost your career”.

Lees meer

Wat fotografie voor jouw bedrijf kan doen?

Neem contact met ons op

Check de overige
onderdelen van
concept & design

Fresh from SPEAX

Je bent zo goed als je laatste werk, zeggen ze wel eens. Wij spreken liever over de meest recente cases, omdat we nog veel langer goed werk willen maken. Hoe dan ook: hier laten wij vol trots verse creaties uit onze kokers zien.

Show, don’t tell.

Je kunt wel zeggen wat je kan, maar ‘t beter laten zien. Niet alleen een communicatiewet, het geldt ook voor ons. Ga er maar eens goed voor zitten. Enjoy the showreel.

Showreel

Keep your mind
up to date.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Onze website maakt gebruik van cookies voor betere prestaties, gedragsanalyse en gepersonaliseerde advertenties. We verbeteren de gebruiksvriendelijkheid door je websitegedrag te volgen en delen marketinggegevens met derden als je op “accepteren” klikt.