Corporate identity

Hoe sterk is de eerste indruk die jij achterlaat? Klopt die indruk nog wel? Laten we kijken naar je huisstijl. Het gezicht van je merk, product of bedrijf. Veel meer dan een logo. Het is het geheel van naam, logo, pay-off, kleur, typografie, vormtaal en fotografiestijl. Een complete stijl, passend als een jas.

Helemaal up-to-date

Jouw nieuwe huisstijl ontwerpen we op basis van je bedrijfsidentiteit, doelen en doelgroepen. Het kan voorkomen dat je huidige vormgeving niet meer overeenkomt met deze punten. Een gedateerd logo kan de illusie wekken dat je bedrijf en werkwijze ook achterlopen, ook als dat niet het geval is. Zonde!

Nieuw ontwerp of restyling?

Een compleet nieuwe identiteit is niet altijd nodig. Soms is een logo of huisstijl zó herkenbaar en heeft de doelgroep zulke positieve associaties, dat opfrissen verstandiger is. Met respect voor bestaande, herkenbare elementen maken we je uitstraling weer van deze tijd. We zorgen dat de elementen praktisch toepasbaar zijn op de middelen en media van vandaag en morgen. Jij behoudt je uitstraling. En kunt er weer jaren tegenaan.

Bewaking en actueel houden

Naast huisstijlontwikkeling is SPEAX er ook voor het bewaken en actueel houden van je huisstijl. We bewaken je corporate identity, zodat alle uitingen herkenbaar jou zijn. Consistent in uitvoering, wat het medium ook is. In welke taal dan ook. Zeker belangrijk bij bedrijven die wereldwijd opereren. SPEAX zorgt dat iedereen in dezelfde lijn jouw verhaal vertelt.

Onze projecten
met corporate identity

Floritec Customized Breeding

Wereldwijd geluk verspreiden door prachtige bloemen en planten te veredelen. Dat is de visie van Floritec. Het marktleiderschap zag je nog niet terug in de sterk verouderde huisstijl. Een gemiste kans. Aan SPEAX de opdracht een vernieuwde corporate identity te creëren. Want zeg nou eerlijk: bij een marktleider hoort een sterke identiteit. Een identiteit die verdere groei helpt realiseren. In het beeldmerk komen alle USP’s van Floritec samen. Ook het nieuwe, opvallende kleurenpallet zet het bedrijf echt op de kaart.

Lees meer

Senthis

Liefde overwint alles. Dat is het motto van Senthis-oprichter Maddy Schoonjans, een ‘oude’ bekende van SPEAX. Maar er is nog iets anders dat mensen voor je kan winnen: een betoverende merknaam en een smaakvolle huisstijl.

Lees meer

Wat een coporate identity voor jouw bedrijf kan doen?

Neem contact met ons op

Check de overige
onderdelen van
branding

Fresh from SPEAX

Je bent zo goed als je laatste werk, zeggen ze wel eens. Wij spreken liever over de meest recente cases, omdat we nog veel langer goed werk willen maken. Hoe dan ook: hier laten wij vol trots verse creaties uit onze kokers zien.

Show, don’t tell.

Je kunt wel zeggen wat je kan, maar ‘t beter laten zien. Niet alleen een communicatiewet, het geldt ook voor ons. Ga er maar eens goed voor zitten. Enjoy the showreel.

Showreel

Keep your mind
up to date.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Onze website maakt gebruik van cookies voor betere prestaties, gedragsanalyse en gepersonaliseerde advertenties. We verbeteren de gebruiksvriendelijkheid door je websitegedrag te volgen en delen marketinggegevens met derden als je op “accepteren” klikt.