Corporate identity

Hoe sterk is de eerste indruk die jij achterlaat? Klopt die indruk nog wel? Laten we kijken naar je huisstijl. Het gezicht van je merk, product of bedrijf. Veel meer dan een logo. Het is het geheel van naam, logo, pay-off, kleur, typografie, vormtaal en fotografiestijl. Een complete stijl, passend als een jas.

Helemaal up-to-date

Jouw nieuwe huisstijl ontwerpen we op basis van je bedrijfsidentiteit, doelen en doelgroepen. Het kan voorkomen dat je huidige vormgeving niet meer overeenkomt met deze punten. Een gedateerd logo kan de illusie wekken dat je bedrijf en werkwijze ook achterlopen, ook als dat niet het geval is. Zonde!

Nieuw ontwerp of restyling?

Een compleet nieuwe identiteit is niet altijd nodig. Soms is een logo of huisstijl zó herkenbaar en heeft de doelgroep zulke positieve associaties, dat opfrissen verstandiger is. Met respect voor bestaande, herkenbare elementen maken we je uitstraling weer van deze tijd. We zorgen dat de elementen praktisch toepasbaar zijn op de middelen en media van vandaag en morgen. Jij behoudt je uitstraling. En kunt er weer jaren tegenaan.

Bewaking en actueel houden

Naast huisstijlontwikkeling is SPEAX er ook voor het bewaken en actueel houden van je huisstijl. We bewaken je corporate identity, zodat alle uitingen herkenbaar jou zijn. Consistent in uitvoering, wat het medium ook is. In welke taal dan ook. Zeker belangrijk bij bedrijven die wereldwijd opereren. SPEAX zorgt dat iedereen in dezelfde lijn jouw verhaal vertelt.

Onze projecten
met corporate identity

Middenweg Flowers

Een Westlandse iriskweker met Turkse roots is op zich al uniek. Maar dit Oosterse karakter kwam niet terug in de huisstijl. Middenweg wilde met SPEAX werken aan een premium merk met een luxe uitstraling. Het is onze creative minds gelukt om een chique huisstijl te ontwerpen. Modern en tijdloos tegelijkertijd. De krachtige tagline maakt de identiteit compleet.

Lees meer

Vitex Koeriers

Je zal het misschien niet snel verwachten maar in deze digitale wereld is er nog steeds enorm veel behoefte aan koeriersbedrijven. Vooral betrouwbare, schaalbare partners die in staat zijn om waardevolle ladingen met spoed van A naar B te vervoeren zijn nog altijd zeer gewild. Dus zagen Van der Ende Transport en Ruygrok Dienstverlening een grote kans. Want met een track record van zo’n 140 jaar, een modern wagenpark en een zeer uitgebreid netwerk van chauffeurs weten zij als geen

Lees meer

Wat een coporate identity voor jouw bedrijf kan doen?

Neem contact met ons op

Check de overige
onderdelen van
branding

Fresh from SPEAX

Je bent zo goed als je laatste werk, zeggen ze wel eens. Wij spreken liever over de meest recente cases, omdat we nog veel langer goed werk willen maken. Hoe dan ook: hier laten wij vol trots verse creaties uit onze kokers zien.

Show, don’t tell.

Je kunt wel zeggen wat je kan, maar ‘t beter laten zien. Niet alleen een communicatiewet, het geldt ook voor ons. Ga er maar eens goed voor zitten. Enjoy the showreel.

Showreel

Onze website maakt gebruik van cookies voor betere prestaties, gedragsanalyse en gepersonaliseerde advertenties. We verbeteren de gebruiksvriendelijkheid door je websitegedrag te volgen en delen marketinggegevens met derden als je op “accepteren” klikt.