Van der Ende Group

Ode aan het verleden

Is het mogelijk om na twee eerdere restyle-rondes een logo een derde update te geven? Uiteraard met behoud van het oorspronkelijke karakter? SPEAX kreeg de eervolle opdracht om het zo herkenbare logo van Van der Ende Group een nieuwe facelift te geven. Passend bij de (internationale) ambities van het bedrijf en de al eerder ontwikkelde website. En vooral als eerbetoon aan grondlegger Piet van der Ende. Herken jij de brekende golf in het logo, de gehandhaafde letters E en A? Maar vooral de toegevoegde letter P? Natuurlijk bedacht SPEAX een bijpassende, strakke en modulaire vormtaal, die is toegepast op alle interne en externe middelen. Zo kan de huisstijl nog vele jaren doorgroeien en in het oog blíj́ven springen.

Fresh from SPEAX

Je bent zo goed als je laatste werk, zeggen ze wel eens. Wij spreken liever over de meest recente cases, omdat we nog veel langer goed werk willen maken. Hoe dan ook: hier laten wij vol trots verse creaties uit onze kokers zien.

Show, don’t tell.

Je kunt wel zeggen wat je kan, maar ‘t beter laten zien. Niet alleen een communicatiewet, het geldt ook voor ons. Ga er maar eens goed voor zitten. Enjoy the showreel.

Showreel

Onze website maakt gebruik van cookies voor betere prestaties, gedragsanalyse en gepersonaliseerde advertenties. We verbeteren de gebruiksvriendelijkheid door je websitegedrag te volgen en delen marketinggegevens met derden als je op “accepteren” klikt.