Unlocking the full potential off your company

Laat SPEAX jou helpen

Verbeter jouw huisstijl met SPEAX! Verhalen inspireren, informeren en laten een blijvende indruk achter. Ze nemen je mee, prikkelen je gedachten en raken je diep. Bij SPEAX ontdekken we de kracht van jouw merkverhaal en beoordelen we kritisch jouw huisstijl. Van naam en logo tot kleuren, typografie en fotografie – wij zorgen voor een complete stijl die perfect bij jouw merk, product of bedrijf past. Neem vandaag nog contact op met SPEAX en laat jouw corporate identity kloppen bij wat jij wilt uitstralen!

Brandstory

Er was eens… een verhaal. Mensen vertellen elkaar al eeuwen verhalen. Om informatie te delen, om elkaar te inspireren en te begrijpen, om te onthouden. Om dóór te vertellen. Storytelling neemt je mee. Zet je aan het denken. Laat je hart sneller kloppen. Laat je verliefd worden op een merk. Werk met SPEAX aan jouw merkverhaal!

Corporate identity

Hoe sterk is de eerste indruk die jij achterlaat? Klopt die indruk nog wel? Laten we kijken naar je huisstijl. Het gezicht van je merk, product of bedrijf. Veel meer dan een logo. Het is het geheel van naam, logo, pay-off, kleur, typografie, vormtaal en fotografiestijl. Een complete stijl, passend als een jas.

A great brand is a story that’s never completely told.

De checklist voor jouw brandstory & corporate identity

Image 1

Heeft ons bedrijf een duidelijke visie en missie die we aan anderen moeten communiceren?

Image 1

Zijn er recente veranderingen in onze bedrijfsstructuur, strategie of marktpositie die vragen om een herdefiniëring van ons verhaal?

Image 1

Is er verwarring over hoe ons bedrijf zichzelf presenteert aan zowel interne als externe stakeholders?

Image 1

Willen we nieuwe markten betreden of ons product-/dienstenaanbod uitbreiden, waarvoor een herpositionering en communicatie van ons merkverhaal nodig is?

Image 1

Ervaren we uitdagingen met betrokkenheid van medewerkers, klanten of andere stakeholders, waarbij een sterk verhaal kan helpen om een gevoel van gemeenschap en betrokkenheid op te bouwen?

Ik houd van goede koffie en kom graag een keer langs op de boerderij van SPEAX voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Twee of meer checks? Dan is dit waarschijnlijk hét perfecte moment om contact met ons op te nemen en samen te werken aan jouw verhaal.

Ontdek projecten met brandstories & corporate identities

Ons eigen spel ontvangen?

Een spel brengt gesprekken op gang. Maakt iets in je los en geeft verrassende inzichten. Natuurlijk nemen we ons werk heel serieus. Maar we houden ook van ontspanning en quality time buiten SPEAX-werktijden. Daarom hebben een kaartspel ontwikkeld. Wil je ontdekken wat een sterk merkverhaal voor jouw bedrijf kan betekenen? Maak een afspraak voor een (kennismakings)gesprek en wij nemen een exemplaar voor je mee! It’s all-in the game!

"De uitstraling die wij voor ogen hadden, werd perfect tot leven gebracht in onze nieuwe corporate identity"

U.C. Kaya

Middenweg Flowers

Fresh from SPEAX

Je bent zo goed als je laatste werk, zeggen ze wel eens. Wij spreken liever over de meest recente cases, omdat we nog veel langer goed werk willen maken. Hoe dan ook: hier laten wij vol trots verse creaties uit onze kokers zien.

Show, don’t tell.

Je kunt wel zeggen wat je kan, maar ‘t beter laten zien. Niet alleen een communicatiewet, het geldt ook voor ons. Ga er maar eens goed voor zitten. Enjoy the showreel.

Showreel

Onze website maakt gebruik van cookies voor betere prestaties, gedragsanalyse en gepersonaliseerde advertenties. We verbeteren de gebruiksvriendelijkheid door je websitegedrag te volgen en delen marketinggegevens met derden als je op “accepteren” klikt.