HortiHeroes

Stoere look voor community

HortiHeroes wil de kracht en potentie van de meest innovatieve bedrijfstak van Nederland laten zien: de food & flower industry. Laat dat maar aan SPEAX over. Wij zorgden voor een professionele, modulaire identity die past bij een stoere community. Met strakke lijnen en een gefragmenteerde H die veelzijdigheid uitstraalt. Maar ook aan een kas doet denken. Het herkenbare hart is die voor de Westlandse tuinbouw. De vele variaties maken het logo breed inzetbaar. Het resultaat? Een stevige, hippe huisstijl. Klant blij. Wij heel blij.

Fresh from SPEAX

Je bent zo goed als je laatste werk, zeggen ze wel eens. Wij spreken liever over de meest recente cases, omdat we nog veel langer goed werk willen maken. Hoe dan ook: hier laten wij vol trots verse creaties uit onze kokers zien.

Show, don’t tell.

Je kunt wel zeggen wat je kan, maar ‘t beter laten zien. Niet alleen een communicatiewet, het geldt ook voor ons. Ga er maar eens goed voor zitten. Enjoy the showreel.

Showreel

Onze website maakt gebruik van cookies voor betere prestaties, gedragsanalyse en gepersonaliseerde advertenties. We verbeteren de gebruiksvriendelijkheid door je websitegedrag te volgen en delen marketinggegevens met derden als je op “accepteren” klikt.