Boekestijn Elektrotech

Een boost voor het werven van personeel

Een familiebedrijf dat zich sterk inzet voor het welzijn van haar personeel. Dat is Boekestijn Elektrotech. Drie generaties die een passie voor elektrotechniek delen. De wens? Dit gevoel overbrengen op nieuwe medewerkers. We rolden een wervingscampagne uit. Met het warme familiegevoel en de goede arbeidsvoorwaarden in de hoofdrol. Ook gaven we de website een redesign. En schoten professionele foto’s en twee campagnevideo’s. Allemaal met de boodschap: “Boost your career”.

De vraag

Het vinden van personeel in een krappe arbeidsmarkt is lastig. Dat is algemeen bekend. Boekestijn vroeg SPEAX te helpen bij de zoektocht naar nieuwe monteurs. Jong, oud, ervaren of onervaren. Iedereen is welkom. Samen zijn we de uitdaging aangegaan. Met alle juiste tools kon de zoektocht naar de juiste kandidaten beginnen.

De oplossing

Boekestijn is een familiebedrijf in hart en nieren. Maar wel helemaal bij de tijd: modern en goed voor haar personeel. Goede arbeidsvoorwaarden en bewust lokaal werken. Dat is wat Boekestijn onderscheidt. En wat wij hebben doorgevoerd in een gerichte wervingscampagne.

Onze creative minds ontwierpen een ‘Werken bij’ omgeving op de website. Een pagina die de voordelen van een carrière bij Boekestijn presenteert. En waar toekomstige monteurs direct kunnen solliciteren.

De nieuwe fotografie en twee campagnevideo’s maakten het verhaal van Boekestijn visueel. Met in de video’s onderscheid tussen twee doelgroepen: leerling-monteurs en allround monteurs. Vrijheid en persoonlijke begeleiding gaan hand en hand. De focus ligt op de juiste balans tussen werk en privé. Iets waar Boekestijn zich hard voor maakt.

Met een A/B test zijn twee verschillende versies vergeleken. Om zo inzicht te krijgen in het beweeggedrag van de doelgroepen. Op basis van deze uitkomsten konden we de campagne targetten.

Het resultaat

Een sterke wervingscampagne voor Boekestijn. Met een vernieuwde website, twee prachtige campagnevideo’s en sfeervolle, moderne fotografie. Onderscheidend van de concurrentie en in alles de kracht van Boekestijn uitstralend. Samen geeft dit Boekestijn een boost om door te kunnen groeien. Benieuwd? Bekijk de video’s op deze pagina.

“Al jaren is SPEAX van ons een trouwe partner. Zij denken mee en hebben ons echt een identiteit gegeven.”

Erik Boekestijn

Boekestijn Elektrotech

Fresh from SPEAX

Je bent zo goed als je laatste werk, zeggen ze wel eens. Wij spreken liever over de meest recente cases, omdat we nog veel langer goed werk willen maken. Hoe dan ook: hier laten wij vol trots verse creaties uit onze kokers zien.

Show, don’t tell.

Je kunt wel zeggen wat je kan, maar ‘t beter laten zien. Niet alleen een communicatiewet, het geldt ook voor ons. Ga er maar eens goed voor zitten. Enjoy the showreel.

Showreel

Onze website maakt gebruik van cookies voor betere prestaties, gedragsanalyse en gepersonaliseerde advertenties. We verbeteren de gebruiksvriendelijkheid door je websitegedrag te volgen en delen marketinggegevens met derden als je op “accepteren” klikt.