Video &
Animatie

We krijgen dagelijks veel bewegende beelden voorgeschoteld. Op de socials, op tv, onderweg in het openbaar vervoer, op school, in winkel en kantoor. Niet voor niets. Als één beeld al meer dan duizend woorden zegt, zegt video ontelbaar meer. Met video en animatie kun je verhalen vertellen, complexe materie eenvoudig uitleggen, iets moois nóg mooier maken.

Alles uit handen

SPEAX zet graag jouw communicatieboodschap om in bewegend beeld. Of het nu een korte een corporate video die jouw organisatie pas écht goed laat zien, een employer branding video om nieuwe mensen te werven of een catchy explainer video om snel en duidelijk een nieuw product te introduceren. We nemen je mee van idee tot script en van productie tot oplevering. Uiteraard passend bij jouw huisstijl en tone of voice. We comprimeren jouw verhaal tot de ideale spanningsboog. Zodat iedereen geboeid blijft en niemand afhaakt.

Alles is mogelijk met animatie video

We vinden de juiste productiewijze die bij jou en je budget past. Kleine crew, grote crew. Op locatie, in de studio. Met je eigen mensen, met acteurs. We halen er altijd het maximale voor je uit. Dat geldt ook voor animatie. Een subtiele beweging om aandacht te trekken of juist de gehele trukendoos open. Alles is mogelijk. Een combinatie van video en animatie? Als dat de boodschap versterkt ook een goed idee. Regelen we voor je.

Jouw verhaal in beweging

Kom eens langs bij SPEAX. Om te praten over jouw verhaal. En hoe dit bewegend aan de man te brengen. Laten we je meteen wat voorbeelden zien van video en animatie van onze hand. En… actie!

Onze projecten
met video & animatie

Ken Group

Technische ideeën maakbaar maken. Dát is de missie van de KEN Group, een ambitieuze groep van bedrijven die service en maatwerk tot in perfectie beheersen. Maar ook een klant die worstelde met haar uitstraling en behoefte had aan een sterke professionalisering van de huisstijl. En dus mocht SPEAX de mouwen opstropen. Om te gaan werken aan een vernieuwde identity en het grote potentieel van de bedrijven zichtbaarder te maken. Het resultaat is een stoere stijl die de individuele bedrijven verenigt

Lees meer

CARA-MET Sensor

De revolutionaire CARA MET-sensor is ontwikkeld door SenseNL om watermanagement in de kassen te optimaliseren. En zo de productie en kwaliteit sterk te vergroten. SenseNL schakelde Speax in voor een lanceringscampagne voor deze gamechanger. In een stijl die aansluit op de zich snel ontwikkelende high-tech tuinbouwsector. Wij maakten een nieuw beeldconcept en op basis hiervan een speciale website. En een campagne met een door ons ontworpen en geanimeerde explainer video. Een succesvolle productlancering dus!

Lees meer
Wat video & animatie voor jouw bedrijf kan doen?

Neem contact met ons op

Check de overige
onderdelen van
concept & design

Fresh from SPEAX

Je bent zo goed als je laatste werk, zeggen ze wel eens. Wij spreken liever over de meest recente cases, omdat we nog veel langer goed werk willen maken. Hoe dan ook: hier laten wij vol trots verse creaties uit onze kokers zien.

Show, don’t tell.

Je kunt wel zeggen wat je kan, maar ‘t beter laten zien. Niet alleen een communicatiewet, het geldt ook voor ons. Ga er maar eens goed voor zitten. Enjoy the showreel.

Showreel

Onze website maakt gebruik van cookies voor betere prestaties, gedragsanalyse en gepersonaliseerde advertenties. We verbeteren de gebruiksvriendelijkheid door je websitegedrag te volgen en delen marketinggegevens met derden als je op “accepteren” klikt.