We’ll never know our full potential unless we push to find it.

Het unieke van het individu  |  De kracht van samenwerking

In elke samenwerking brengen we onze creativiteit, kennis, inlevingsvermogen en servicegerichtheid in. De diversiteit in ons team helpt om de kracht van onze klanten te verbeelden in alle facetten. Zo helpen we onze klanten om hun bedrijf, producten en diensten professioneel en onderscheidend zichtbaar te maken, op een manier die bij hen past. Een samenwerking/partnership op gelijke basis is daarbij essentieel.

Gerichte creativiteit  |  Free minds

Bij SPEAX benutten we de door de klant gegeven ruimte ten volle maar denken we ook graag vrij. En gaan het liefste dus een stapje verder. In het bedenken van onze concepten en ontwerpen maar ook in onze (verregaande) service. Het resultaat zou je ontzorgende, commerciële kunst kunnen noemen: Creatieve concepten en middelen die verrassen, maar rekening houden met de gestelde kaders. Zo laten we onze klanten opvallen én zichzelf zijn.

Kritisch kijken  |  Beter worden

We blijven kritisch. Op ons werk, de gekozen middelen en op onszelf. Het kan altijd beter en daarom blijven we leren, verbeteren en aanscherpen. We willen de beste kwaliteit opleveren. Daarbij verliezen we nooit de klant en diens doel uit het oog.

Werken voor je plezier  |  Plezier voor je laten werken

We hebben veel lol met elkaar tijdens ons werk. Niet alleen omdat we gek zijn op wat we doen, maar ook omdat we houden van reuring, van humor en zelfspot. We zijn ervan overtuigd dat ons plezier de kwaliteit van ons werk verhoogt, maar vooral bijdraagt aan onze energie en kwaliteit als team.

Wat kernwaarden voor jouw bedrijf kunnen doen?

Neem contact met ons op

Fresh from SPEAX

Je bent zo goed als je laatste werk, zeggen ze wel eens. Wij spreken liever over de meest recente cases, omdat we nog veel langer goed werk willen maken. Hoe dan ook: hier laten wij vol trots verse creaties uit onze kokers zien.

Show, don’t tell.

Je kunt wel zeggen wat je kan, maar ‘t beter laten zien. Niet alleen een communicatiewet, het geldt ook voor ons. Ga er maar eens goed voor zitten. Enjoy the showreel.

Showreel

Onze website maakt gebruik van cookies voor betere prestaties, gedragsanalyse en gepersonaliseerde advertenties. We verbeteren de gebruiksvriendelijkheid door je websitegedrag te volgen en delen marketinggegevens met derden als je op “accepteren” klikt.