Koppert

Koppert en SPEAX: Partners ‘in crime’

Misschien wel het mooiste bedrijf uit onze portfolio. En dat zeggen we natuurlijk zonder andere klanten tekort te willen doen. Het bedrijf uit Berkel en Rodenrijs is namelijk dé wereldwijde marktleider in biologische gewasbescherming en heeft een missie waar wij graag voor warmlopen: bijdragen aan een betere gezondheid van mens en aarde. SPEAX verzorgt al jaren een grote verscheidenheid aan on- en offline uitingen voor Koppert en haar dochterbedrijven over de hele wereld. Op basis van een zeer herkenbare huisstijl, die we inmiddels tot in de kleinste details kennen en toepassen. SPEAX als externe huisstijlbewaker. Zo mogen we ons in dit geval wel noemen!

Fresh from SPEAX

Je bent zo goed als je laatste werk, zeggen ze wel eens. Wij spreken liever over de meest recente cases, omdat we nog veel langer goed werk willen maken. Hoe dan ook: hier laten wij vol trots verse creaties uit onze kokers zien.

Show, don’t tell.

Je kunt wel zeggen wat je kan, maar ‘t beter laten zien. Niet alleen een communicatiewet, het geldt ook voor ons. Ga er maar eens goed voor zitten. Enjoy the showreel.

Showreel

Onze website maakt gebruik van cookies voor betere prestaties, gedragsanalyse en gepersonaliseerde advertenties. We verbeteren de gebruiksvriendelijkheid door je websitegedrag te volgen en delen marketinggegevens met derden als je op “accepteren” klikt.