Hittech Group

Update voor een sterk merk

Dat de aanpak van SPEAX ook sterk kan werken in de high-tech-industrie bewijst ons werk voor Hittech. Van zichzelf was Hittech al een sterk merk. Maar de verouderde uitstraling zorgde voor een mismatch met de hoogtechnologische producten die de groep van bedrijven levert. Werk aan de winkel voor ons dus! We namen niet alleen het logo onder handen, we zorgden ook voor een zeer herkenbare, strakke huisstijl en pasten deze vervolgens toe op diverse communicatiemiddelen. Wat vind jij, missie geslaagd?

Fresh from SPEAX

Je bent zo goed als je laatste werk, zeggen ze wel eens. Wij spreken liever over de meest recente cases, omdat we nog veel langer goed werk willen maken. Hoe dan ook: hier laten wij vol trots verse creaties uit onze kokers zien.

Show, don’t tell.

Je kunt wel zeggen wat je kan, maar ‘t beter laten zien. Niet alleen een communicatiewet, het geldt ook voor ons. Ga er maar eens goed voor zitten. Enjoy the showreel.

Showreel

Onze website maakt gebruik van cookies voor betere prestaties, gedragsanalyse en gepersonaliseerde advertenties. We verbeteren de gebruiksvriendelijkheid door je websitegedrag te volgen en delen marketinggegevens met derden als je op “accepteren” klikt.