Switchen was nog nooit zo easy!

Talking about a campagne knaller

http://Yara%20Easyfeed%20campagne
http://Yara%20Easyfeed%20campagne

De vraag

Yara heeft een nieuw en uniek product ontwikkeld: Een mobiele YaraTera EASYFEED-opslaginstallatie, een A+B doseringssysteem, in een 40 voet container geschikt voor YaraTera SUBSTRAFEED. Het gebruik van vloeibare meststoffen is hiermee laagdrempeliger gemaakt, omdat grote investeringen niet nodig zijn. Yara heeft SPEAX gevraagd een campagne te ontwikkelen om de naamsbekendheid te vergroten.

De aanpak

Eén van de vele voordelen van YaraTera EASYFEED is dat het eenvoudig aan te sluiten is op bestaande installaties (plug & play). Die eenvoud met overstappen hebben we als uitgangspunt genomen. We vergelijken het met het omzetten van een eenvoudige knop: één klik en klaar ben je.

De slogan ‘Switchen naar vloeibaar was nog nooit zó easy’ werkt lekker op meerdere vlakken. De term ‘switchen’ geeft een directe link naar de afgebeelde knop (Engels: switch) en het woord ‘easy’ verwijst naar de productnaam EASYFEED. De tekst heeft een proactieve klank en geeft het gevoel van urgentie voor de lezer; kom nú in actie!

Om het concept een heel jaar lang aantrekkelijk en verrassend te houden voor de doelgroep wisselen we regelmatig af met verschillende typen knoppen. In dynamische online banners hebben we de knop geanimeerd en in statische en offline-uitingen is de aan-stand van de knop goed zichtbaar door de herkenbare oranje kleur.

Anders denken, dat staat bij SPEAX voorop. We hebben een direct mailing en leaflet ontworpen in de vorm van een container, dát valt tenminste goed op! Tijdens HortiContact 2020 is ook de stand omgebouwd tot container, compleet met ingebouwde video om bezoekers de werking van de YaraTera EASYFEED te laten zien. Ook de gadgets waren in stijl uitgevoerd. Een ware eyecatcher!

http://Yara%20beursstand%20Easyfeed

Het resultaat

Een zeer succesvolle campagne en beurs, en een meer dan tevreden klant! Daar worden wij blij van!

http://Yara%20Easyfeed%20campagne%20uitnodiging

Neem contact op

Weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

Dit moet je ook zien