Snel Scouten nu mogelijk!

Een campagne met een vriendelijk gezicht

http://Natutec%20scout
http://Natutec%20scout%20advertentie

De vraag

Koppert Biological Systems heeft in 2019 een revolutionair stukje techniek ontwikkeld, bestaande uit een intuïtieve mobiele app en dashboard. Het is een platform waar telers direct inzicht krijgen in de IPM-situatie. Vraag vanuit Koppert: Ontwikkel een krachtige campagne voor dit nieuwe product en bied ondersteuning bij het UX-design van de app.

Meer weten over deze slimme app? Check koppert.nl/natutec-scout/. Meer weten over onze aanpak? Scroll down!

De aanpak

De app en het dashboard nemen veel werk uit handen van de teler. Zoveel zelfs dat je bijna kunt zeggen dat het een flexibele, digitale medewerker is. En dáár hebben we werk van gemaakt! We hebben een vriendelijk character ontwikkeld dat symbool staat voor de gebruiksvriendelijke app. De naam: Natutec Scout. (Scout voor vrienden ;))

Scout heeft een minimalistische look, het structuurtje in de illustraties geeft het geheel wat extra body. Om de campagne internationaal inzetbaar te maken zijn er diverse nationaliteiten gecreëerd, wat zorgt voor herkenning bij de doelgroep.

We hebben meerdere situaties geïllustreerd waar telers zich in kunnen bevinden, zoals in de kas en achter de computer. De illustraties hebben we gebruikt in leaflets en advertenties, online in webbanners en de nieuwe app én we hebben Scout tot leven gewekt in animatievideo. In de animatie legt Scout in meerdere talen uit hoe de app optimaal werkt.

http://Natutec%20scout%20app

Het resultaat

Het eindresultaat is een opvallende campagne in de hortisector, met een nieuw gezicht binnen de Koppert familie. Daarbij heeft Koppert de prestigieuze GreenTech Innovation Award 2019 gewonnen, wat echt een kers op de taart is!

http://Natutec%20scout
http://Natutec%20scout%20app

Neem contact op

Weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

Dit moet je ook zien