Skyline huisstijl en packaging

Groente wordt zo écht een cadeautje

http://Skyline%20huisstijl%20logo%20branding
http://Skyline%20huisstijl%20logo%20branding

De vraag

Rainbow International, onderdeel van telerscoöperatie Harvest House, schakelde onze expertise in voor Skyline huisstijl en packaging. Een bestaande merknaam die nieuw leven wordt ingeblazen als lijn voor Nederlandse vollegrondgroenten en overzeese importproducten. Keywords bij de briefing? Kleur, ‘groenteboer-gevoel’, landelijk en authenticiteit. Een design waarbij het product optimaal naar voren komt. Appeltje, eitje… ehm… Pepertje, gembertje voor Speax natuurlijk!

De aanpak

Voor de juiste uitstraling hebben we een vriendelijk ogend font in een donkere maar toch warme paarstint gezocht. Deze kleur oogt modern en chique en contrasteert goed met de diverse versproducten in de doos. De liefde voor het product wordt uitgedrukt in het hartje boven de letter i, in vrolijk oranje.

Door middel van strakke, geometrische lijnen laten we het agrarische landschap zien. De frisse kleuren wit, oranje en groen in de Skyline huisstijl en packaging combineren goed met het diepe paars. In het veld hebben we herkenbare icons geplaatst, onder andere een kas, windmolen, kruiwagen, tractor, en zelfs een kleine vogelverschrikker.

Extra leuk aan deze verpakking is dat de velden in het design doorlopen op alle zijden. Wanneer de dozen naast elkaar staan of gestapeld op een pallet zijn de illustraties en de naam Skyline van alle kant goed zichtbaar is. Een supersterke visual!

http://Packaging%20illustratie

Het resultaat

Ben jij de Skyline packaging al tegengekomen? De verpakkingen reizen inmiddels in meerdere formaten over de hele wereld en de lijn wordt snel uitgebreid. Er zijn naast de dozen ook labels en tags ontwikkeld. Een heel happy Harvest House, en wij zijn natuurlijk trots en blij met een toffe branding & packaging! Op naar nieuwe, healthy projecten!

http://Skyline%20packaging
http://Skyline%20illustratie%20icons

Weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op!

Dit moet je ook zien