Nieuwe huisstijl en verpakking Tovano

In een (nieuwe) notendop

http://Logo%20huisstijl
http://Logo%20huisstijl%20tovano

De vraag

Tovano timmert stevig aan de weg! Je komt ze als merk in noten en gedroogde zuidvruchten steeds vaker tegen. Hoogste tijd om de huisstijl te moderniseren, passend bij de sterk groeiende marktpositie en door te voeren in alle verpakkingen. Modern, geschikt voor zowel B2B als B2C, en vooral herkenbaar als foodmerk.

De aanpak

Tovano is een traditioneel familiebedrijf: al meer dan zes decennia thuis in noten en gedroogde zuidvruchten. Dit hebben we visueel vertaald in een merkschild, wat de illusie geeft van een gilde of ambacht. Het is ook een knipoog naar de vorm van een nootje!

Het schild wordt omarmd met vintage productillustraties: takken met noten en vruchten eraan. Dit creëert een tijdloze look. Het retro-moderne font en de rood- en bruine tinten zorgen voor warmte en passen goed bij het gebrande product. Vooral de etiketten op de transparante verpakkingen zijn een echte eyecatcher! De etiketten dienen ook als extra sluiting. De transparante verpakkingen passen perfect in de display-verpakking, waarvan de bovenzijde makkelijk kan worden verwijderd en de huisstijl van Tovano nog steeds herkenbaar is!

De nieuwe huisstijl en verpakkingslijn vraagt natuurlijk om een nieuwe website! De website bevat onder andere een assortimentsoverzicht en een pagina genaamd Tovanotes, waar Tovano je op de hoogte houdt van de laatste ontwikkelingen!

http://verpakking%20displayverpakking

Het resultaat

Natuurlijk is het daar niet bij gebleven. Wij zijn trots op de nieuwe slogan, e-nieuwsbrief, website, visitekaartjes,  briefpapier, bewegwijzering én aankleding van het pand. Ook het design van de unieke displaydoos, de etiketten op de schaaltjes, bedrijfskleding en – last but not least – de wagenbelettering, waarmee Tovano zich onderscheidt op de weg. Kortom, the whole shebang!

http://belettering%20autobelettering
http://tovano%20website%20webdesign

Weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op!

Dit moet je ook zien