Huisstijl Topsport Westland

Speax scóórt bij Topsport Westland

http://Topsport%20Westland%20Logo
http://huisstijl%20Topsport%20Westland%20Fotografie

De vraag

Een nieuwe huisstijl voor Topsport Westland. De stichting werkt samen met het Westlandse bedrijfsleven, sportverenigingen en organisaties om sporters verder te helpen in hun ontwikkeling. Na de samenstelling van een nieuw bestuur is SPEAX benaderd: Een frisse, dynamische identiteit met een eigen opvallend karakter. En daar lopen wij natuurlijk voor warm!

De aanpak

Voor een dynamisch, sportief effect hebben we gekozen voor een lijnenspel als basis. Dit symboliseert de sportvelden waarop de sporters actief zijn, gecombineerd met losse elementen. Denk bijvoorbeeld aan diverse balsporten of ringen. De bonte kleuren geven de veelzijdigheid van de sporten weer wat de huisstijl voor een groot publiek aantrekkelijk maakt en het resultaat is een vrolijk en modern geheel.

Sport is emotie. Om het design te versterken hebben we foto’s van sporters met grote zeggingskracht toegevoegd. Het sterke licht-donker contrast brengt spanning in het design. Op de website hebben we de dynamiek nog verder uitgewerkt door overlappende, transparante objecten toe te passen en de diagonale lijnen te vergroten.

http://website%20webdesign

Het resultaat

Op 22 mei is de huisstijl geïntroduceerd tijdens de eerste door Topsport Westland georganiseerde MEET UP, compleet met rolbanners en een nieuwe evenementenkalender. Voorzitter Edwin Zuidgeest: ‘We zijn trots op het resultaat, we staan weer op de kaart!’

Een nieuwe huisstijl, een moderne website en een trotse klant. Dát is scoren met een hattrick!

http://huisstijl%20Topsport%20Westland%20kalender
http://Topsport%20Westland%20rollup%20banners

Weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op!

Dit moet je ook zien