HortiHeroes huisstijl

Time to grow up

http://HortiHeroes%20branding%20logo
http://HortiHeroes%20branding%20fotografie

De vraag

HortiHeroes zet nieuwe helden op de kaart. Een succesvol platform voor werving van jong talent binnen de Nederlandse Food & Flower industry. Ze zorgen voor een community vol talent, veelbelovende startups, ondernemers en young professionals. Aan SPEAX de taak om de huidige identiteit om te zetten naar een jonge, innovatieve en professionele branding.

De aanpak

Aan de naam hoefde in ieder geval niet te worden gesleuteld: HortiHeroes is een sterke alliteratie, dat alles zegt over het doel en de doelgroep van het platform. Maar wie is HortiHeroes? Een sterk team, echte doorzetters en altijd op zoek naar jouw kracht en potentie. De helden van ‘connecting’ in de tuinbouw. Vanuit die gegevens zijn we gaan werken.

Voor een krachtige uitstraling hebben we gekozen voor strakke lijnen. De avatar is een gefragmenteerde H, wat veelzijdigheid uitstraalt, maar ook aan een kas doet denken. Daarnaast kun je er een hart in herkennen, het hart voor de tuinbouw! De verschillende oranje kleuren brengen een vleugje nationale trots in het logo.

Het lettertype is lekker bold met een stoere twist. Een stoer, modern en modulair logo. De HortiHeroes huisstijl heeft een sterke en veelzijdige identiteit. Door de vele variaties van het logo is HortiHeroes niet gebonden aan één vorm en kan het breed worden ingezet, zowel online als offline. Een modulair logo is ideaal om voor diverse middelen te gebruiken.

De HortiHeroes huisstijl hebben we direct doorgevoerd in het website design, gebouwd door HortiHeroes zelf. De groene en oranje patronen dienen als deviders en zorgen voor rust, maar tegelijkertijd ook als tekstvlakken. Ook onderdelen van het logo zien we hier speels terug; als vrolijke pijltjes.

http://Website%20webdesign

Het resultaat

SPEAX heeft de homepage ontworpen en een stevige offline-huisstijl neergezet. Denk aan visitekaartjes, presentatiemateriaal, maar ook de nieuwe icons die de teksten ondersteunen.
Kort maar krachtig? One happy customer!

http://huisstijl%20icons
http://rollup%20banner%20signing

Weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op!

Dit moet je ook zien