Explainer video Greenwear

'Aankleding' Greenwear

http://logo%20explainer%20video
http://Logo%20Greenwear

De vraag

Hygiënisch, comfortabel, duurzaam én good looking! Greenwear-bedrijfskleding steekt op het gebied van kwaliteit met kop en schouders boven de rest uit. Maar, met te weinig tools om de voordelen goed naar de markt te kunnen communiceren ben je niet goed zichtbaar. Er was behoefte aan goede communicatiemiddelen waarin alle voordelen én voorbeelden van Greenwear uitgebreid toegelicht worden.

De aanpak

Het logo en de huisstijl van Greenwear was al aanwezig, maar nog incompleet. Er was geen duidelijke boodschap. Om in the hearts en minds van de doelgroep te komen heeft SPEAX een aansprekende combinatie van een slogan, beeldtaal en teksten bedacht. Die kunnen worden ingezet op de diverse te ontwikkelen online en offline-items.

Nadat we een overzicht hadden gemaakt van de huidige communicatiemiddelen waarmee Greenwear communiceert, hebben we een advies afgegeven. De middelen die worden ingezet zijn niet per se slecht, maar kunnen zeker een update gebruiken. Hierdoor wordt het makkelijker om in contact te komen met de doelgroep.
 

Brochure

We hebben vooral de productbrochure onder handen genomen. Dit luxe visitekaartje, dat potentiele klanten over de streep kan trekken, was sterk verouderd en dringend toe aan een update.

Met de bestaande Greenwear-stijl als basis hebben we de brochure een flinke make-over gegeven. Nieuwe, krachtige beelden maken de brochure visueel meteen een stuk aantrekkelijker. De voordelen en voorbeelden van de Greenwear collectie krijgen nu extra power door de testimonials van tevreden klanten. Naast de algehele vormgeving hebben we ook icons gemaakt. Deze icons vertalen helder de USP’s van Greenwear.
 

Explainer video

Een nieuw communicatiemiddel wat we geadviseerd hebben is een explainer video. Hiermee kan Greenwear op een snelle en heldere manier haar unieke concept communiceren. Video is ideaal om mee te adverteren op social media kanalen, of om beurzen en events mee te ondersteunen.

Er komt een hoop kijken bij het maken van een explainer video. We hebben eerst een verhaallijn en het storyboard uitgedacht. Samen met de klant hebben we de boodschap, oftewel de tekst opgesteld. Daarna hebben we de stijl van de karakters en de omgeving bepaald. Na het animeren is er ook nog Nederlandse en Engelse ondertiteling toegevoegd.

http://explainer%20video%20Greenwear

Het resultaat

Met een goede slogan als basis en een vernieuwde huisstijl, hebben we sterke on- en offline communicatiemiddelen gerealiseerd. De explainer video, voorzien van Nederlandse en Engelse sub-titels, wordt als een zeer handig ervaren!

Roland van Gulik over SPEAX: “Goed gedaan! Wij zijn blij en enthousiast.”

http://Icons%20illustratie
http://Productbrochure%20Greenwear

Weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op!

Dit moet je ook zien