Campagne EASYFEED

Switchen was nog nooit zo easy!

http://Campagne%20visual
http://Campagne%20beurs%20Yara

De vraag

Yara heeft SPEAX gevraagd een campagne voor de mobiele YaraTera EASYFEED-opslaginstallatie te ontwikkelen om de naamsbekendheid te vergroten. De opslaginstallatie, een A+B doseringssysteem, zit in een 40 voet container geschikt voor YaraTera SUBSTRAFEED. Het gebruik van vloeibare meststoffen is hiermee laagdrempeliger gemaakt, omdat grote investeringen niet nodig zijn.

De aanpak

Eén van de vele voordelen van YaraTera EASYFEED is dat het eenvoudig aan te sluiten is op bestaande installaties. Die eenvoud hebben we als uitgangspunt genomen en hier de campagne EASYFEED op gebaseerd. We vergelijken het met het omzetten van een eenvoudige knop: één klik en klaar ben je.

De slogan ‘Switchen naar vloeibaar was nog nooit zó easy’ werkt lekker op meerdere vlakken. De term ‘switchen’ geeft namelijk een directe link naar de afgebeelde knop (Engels: switch), en het woord ‘easy’ verwijst naar de productnaam EASYFEED. De slogan heeft een proactieve klank en geeft het gevoel van urgentie voor de lezer; kom nú in actie!

Om de campagne EASYFEED een heel jaar lang aantrekkelijk en verrassend te houden voor de doelgroep wisselen we regelmatig af met verschillende typen knoppen. In dynamische online banners hebben we de knop geanimeerd en in statische en offline-uitingen is de aan-stand van de knop goed zichtbaar door de herkenbare oranje kleur.
 

Container

Anders denken, dat staat bij SPEAX voorop. Daarom hebben een direct mailing en leaflet ontworpen in de vorm van een container, dát valt tenminste goed op! Tijdens HortiContact 2020 is ook de stand omgebouwd tot container. Compleet met ingebouwde video, waardoor bezoekers de werking van YaraTera EASYFEED direct konden bekijken. Ook de gadgets waren in stijl uitgevoerd. Een ware eyecatcher!

http://Beursstand%20Easyfeed%20Video

Het resultaat

Een zeer succesvolle marketingcampagne en beurs, en een meer dan tevreden klant! Daar worden wij blij van!

Bekijk meer informatie over YaraTera EASYFEED.

http://Giveaway%20Yara%20mints
http://Yara%20Easyfeed%20campagne%20uitnodiging

Weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op!

Dit moet je ook zien