Campagne Airmix

Opletten geblazen!

http://Campagne%20Airmix
http://Campagne%20beeldmerk%20Airmix

De vraag

Van der Ende Groep heeft SPEAX gevraagd om een actieve campagne voor Airmix, een multifunctioneel luchtbehandelingssysteem dat ‘gestuurd’ ventileren in de kas mogelijk maakt, op te zetten. Voor investeringen in energie-efficiëntie glastuinbouw kan subsidie worden aangevraagd. Dit maakt de aanschaf van Airmix natuurlijk onwijs interessant!

De aanpak

De doelgroep diende binnen zeer korte tijd de subsidie aan te vragen, want op was op. De campagne moest dus écht een opvallende marketingstrategie hebben. Opletten geblazen! zorgt direct voor attentie. Om dit extra aandacht te geven hebben we cartoon-achtige vormgeving toegepast. Dat knalt er lekker uit!

Voorafgaand aan de beurs is er on- en offline gecommuniceerd door middel van online banners en direct mailing. Ideaal, want zo wist de doelgroep al van tevoren dat ze even een praatje moesten komen maken. De beursstand zelf was een unicum voor Van der Ende Groep, die altijd in hun eigen corporate huisstijl communiceert. Ditmaal was de hele beursstand één en al Airmix, de boodschap was duidelijk!

 

Beursstand

Stand out! Een kopstand, dus de achterwand móést opvallen en dat is gelukt! De boodschap werd ondersteund door comic-tekstwolken, hangend in de stand. Hierop stonden quotes van telers die al ervaring hebben met Airmix. Weten dat het product werkt is voor telers immers belangrijk. Door deze testimonials actief in te zetten is de toegevoegde waarde van Airmix zeker overgebracht.

Als speel-element was er de TwistAir, een wervelwindmachine waar Airo’s (biljetten) gevangen moesten worden. De prijs voor de winnaar: een indoor skydive! Het design van de TwistAir en Airo’s is uiteraard door SPEAX uitgevoerd ;).

http://Campagne%20visual%20actie

Het resultaat

Met de Opletten geblazen! Airmix Campagne is deze beursdeelname de succesvolste ooit geworden voor Van der Ende Groep. Orders voor de Airmix werden zelfs in de stand beklonken! Kan het nóg doeltreffender?

http://Offline%20uitnodiging%20beursstand
http://Quote%20visual

Weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op!

Dit moet je ook zien