Webdesign

De website, de basis van je online strategie

De website is de basis van je online marketingstrategie, een middel om doelen te bereiken die zijn gesteld in jouw bedrijfsstrategie. Of deze strategie nu op papier staat of in het hoofd van het management zit, maakt in principe niet uit. Een website kan bijdragen aan het bereiken van doelen zoals naamsbekendheid, leadgeneratie of omzetverhoging.

De website staat centraal, daar moet de conversie plaatsvinden. Social media, online adverteren en zoekmachine-optimalisatie zet je in om de juiste doelgroep naar je website te leiden.

In de meeste gevallen zet SPEAX hiervoor WordPress in. WordPress is het meest gebruikte cms (content managementsysteem) ter wereld en dat is niet voor niets. WordPress websites zijn heel gebruiksvriendelijk. Er zijn veel beschikbare add-ons en thema’s waardoor dit cms enorm functioneel is. Daarnaast is het zoekmachinevriendelijk en enorm snel.

Technisch onderhoud

Technisch onderhoud is het bijwerken en updaten van WordPress, thema’s en add-ons. Dit is een must voor het optimaal presteren van je website, maar ook ter beveiliging tegen hackaanvallen. Met deze updates worden bugs en kwetsbaarheden aan de code verholpen. SPEAX gebruikt WordPress thema’s en add-ons die worden doorontwikkeld en aangepast aan de laatste WordPress versie. Zo draait jouw website altijd op de nieuwste techniek en wordt deze goed weergegeven in alle reguliere browsers.

Contentonderhoud

WordPress websites zijn heel gebruiksvriendelijk. Het is eenvoudig om content toe te voegen of aan te passen om het webdesign te verbeteren. Het is belangrijk voor de vindbaarheid van je website om deze regelmatig te actualiseren en te voorzien van nieuwe artikelen, projecten, beelden en teksten.

Heb je hier geen tijd voor? Geen probleem. Met een contentkalender (als strategische basis) zorgen wij ervoor dat jouw website actueel blijft en interessante pagina’s biedt voor jouw doelgroep.

Zoekmachine-optimalisatie (SEO)

Een website die niet vindbaar is, is geen website. Het vakgebied van zoekmachine-optimalisatie richt zich op de technieken waardoor een website hoger in de organische zoekresultaten van de zoekmachine (in veel gevallen Google) verschijnt.

Aan de slag:

    Professional Bart

    Bart van Dijk

    “De mogelijkheden online zijn eindeloos!”
    Meer weten over webdesign?