Fotografie

Voor aandacht en impact

Een prent, kiekje, portret of een plaatje. Goede fotografie trekt aandacht, creëert aantrekking en gééft impact. Goede fotografie is onlosmakelijk verbonden aan goede branding.

Bedrijfsfotografie

Corporate- of bedrijfsfotografie geeft een belangrijke eerste indruk, vooral op je website. Bedrijfsfotografie moet aansluiten op je boodschap, en de juiste sfeer ademen. Je wil natuurlijk dat de beelden naadloos jouw verhaal ondersteunen, en passen bij je bedrijf. Want je bedrijf, en ook je medewerkers, daar ben je natuurlijk trots op!

Natuurlijk kun je hier een goede fotograaf voor benaderen. Maar we helpen je hier graag bij. Het is namelijk héél belangrijk om de fotograaf goed te briefen, zodat hij of zij de juiste beelden kan schieten. Onze fotografen weten precies hoe ze jouw verhaal, bedrijf en werknemers creatief in beeld kunnen brengen.

Neem een kijkje op de website van Vilosa, waar we zowel bedrijfsfotografie als productfotografie voor hebben geschoten.

Productfotografie

Verkoop je geen dienst, maar één of meerdere producten? Dat doe je dit waarschijnlijk online via een website, webshop of social media. Dan is het handig als je klant keuze heeft uit een sfeerbeeld, een ruimtelijk beeld en een packshot of een close-up.

Met een sfeerbeeld laten we jouw visie tot leven komen. Daarnaast prikkelen we de interesse van jouw klant; hij of zij krijgt een goed beeld hoe ze het product zelf kunnen toepassen.

Met een ruimtelijk beeld leggen we meer focus op het product zelf. Met een neutrale achtergrond is het toevoegen van productinformatie heel eenvoudig. Het product staat hier centraal.

Packshots zijn ideaal om alle kleine details vast te leggen. Het product wordt van verschillende kanten geschoten. Hierdoor weet de klant exact hoe het product eruitzien voordat zij het in handen heeft.

Onze topfotografen weten precies hoe ze het perfecte plaatje moeten schieten binnen de gevraagde branding of campagne.

Beeldbewerking

In onze studio worden de beelden waar nodig geretoucheerd, vrijstaand gemaakt of creatief bewerkt voor opvallende campagnes.

professional Arjen

Arjen Kapel

“Foto’s vertellen het verhaal.”
Meer weten over interessante fotografie?