branding

Branding is het visueel maken van het verhaal dat je naar je klant wil overbrengen. Het gaat verder dan een logo-ontwerp. Het draait om alle aspecten die een merk onderscheidend, relevant en geloofwaardig maken. Dát zorgt voor merkbeleving!

Van een passende naam en pay-off tot een complete huisstijl; hiermee leggen we het fundament van jouw merkidentiteit. Het is de basis voor alle uitingen: kleur, vorm, fotografie, verpakking, maar ook de tone of voice. Met deze elementen creëren we een merkbeleving die je kunt voelen en ervaren met al je zintuigen.

SPEAX staat bekend om onze outside the box designs voor onze opdrachtgevers. We gaan net een stapje verder. Creatief en verrassend, zodat jouw verhaal goed uit de verf komt. En altijd op basis van het DNA van jouw bedrijf.

branding design wat we doen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Een paar keer per jaar de laatste informatie over design, tech, ons werk en héél veel fun!

Professional Linda

Linda van Rijn - van Holstein

Meer weten over branding? Neem dan contact op.

“Door een vernieuwde website en succesvolle campagne via verschillende kanalen, een bedrijfsvideo en nieuwe moderne website hebben wij al snel kunnen ervaren dat onze naamsbekendheid in de tuinbouw is verbeterd. We zijn nu online goed vindbaar, hebben reeds nieuwe contacten gelegd en hebben vele complimenten mogen ontvangen van huidige klanten over onze nieuwe website en andere online marketing activiteiten.”

 

 

Cindy de Boer, office manager Wehako
Wehako logo