wat we doen

SPEAX is niet zomaar een communicatiepartner. We ontwikkelen een werkende marketingstrategie, creëren designs die overtuigen, bereiken de doelgroep met brand activation en bouwen aan succesvolle online marketing. En voegen zo waarde toe aan ambitieuze bedrijven.

strategie

strategie

Heb je omzetdoelstellingen, wil je een merk in de markt zetten of een duurzame relatie met je doelgroep realiseren? Met een doelgerichte strategie is de kans groot dat je een beter resultaat bereikt. Met behulp van een sessie leggen we focus op de afstemming tussen jouw producten of diensten en je doelstellingen in combinatie met de doelgroep.

meer info

branding

Branding is het doelbewust creëren en beïnvloeden van het beeld dat de buitenwereld heeft van jouw bedrijf en/of product. Hiermee wordt jouw merk ‘geladen’. Branding beïnvloedt dat gevoel en zorgt voor merken die meer zijn dan alleen het product, dienst of bedrijf.

meer info
branding design wat we doen

online marketing

Zoek je nieuwe klanten en het gewenste imago om sales targets te realiseren? Wij maken van online kanalen het epicentrum van jouw marketing en gaan verder dan een mooie website of een informatieve nieuwsbrief. Wij luisteren, bepalen doelstellingen en leveren meetbare resultaten.

meer info