Strategy

Geen strategie zonder helder vertrekpunt en doel om naartoe te werken. Concrete doelstellingen en de uitgangssituatie in kaart om goed van start te kunnen. Inspirerende sessies bij u op locatie gericht op uw visie en ambitie: voor een strategie op de lange termijn die we bereiken met concrete, doordachte en doeltreffende tactieken. We beginnen al te poetsen terwijl we nog lullen om uw situatie direct goed in kaart te brengen. Vanuit de huidige en gewenste positionering werken we aan effectieve communicatie en adviseren we zowel interne- als externe verbeteringen. Een compleet nieuwe strategie of slimme koerswijziging met maximaal resultaat: een goede strategie is de fundering voor uw succes.

Doeltreffende strategie

Een Speax-strategie voor uw organisatie in 5 concrete mogelijkheden:

 • Onderzoek en rapportage
  Geen stip op de horizon zonder een duidelijk vertrekpunt. We brengen in kaart wie u bent, waar u voor staat en hoe de doelgroep u ziet.
 • Positionering
  Onderscheidend en relevant bij de doelgroep. We positioneren uw merk, producten of diensten op de juiste plaats in het hoofd van de klant.
 • Communicatieplan
  Altijd en overal het juiste gezicht naar buiten toe. We creëren een integraal en op elkaar afgestemd communicatieplan voor alle relevante communicatiekanalen.
 • Advisering
  In veilige handen bij ervaren specialisten. We adviseren in klare taal over concrete, doordachte en doeltreffende tactieken binnen de langetermijnstrategie.
 • Marketing automation
  Zonder omkijken actueel en overtuigend. We gebruiken geautomatiseerde marketingkanalen en -materialen om de doelgroep doorlopend aan te spreken.

Meer projecten >

Meer weten over strategy?

Neem contact op met strategisch specialist Erik Titulaer:
+31 6 513 755 73  |  erik@speax.nl