Project Description

Tien jaar Allure!

Online opknapbeurt

De vraag

Voor het 10-jarig jubileum van Allure Tuinen, onderdeel van Weverling Groenproviders, mochten wij de mouwen opstropen voor een nieuwe website. Allure Tuinen focust op het hoge segment: zij verzorgt de aanleg en renovatie van hoogwaardige privétuinen. De vraag was daarom of we die luxe kunnen visualiseren in een nieuwe website.

De aanpak

Welke keywords zijn belangrijk om Allure Tuinen bovenaan in Google te krijgen? Om dit te achterhalen zijn we gestart met een SEO-scan. Door dit onderzoek, waarbij we onder andere hebben gekeken naar zoekresultaten en vindbaarheid, hebben we een passende SEO-tekst kunnen schrijven. Deze tekst sluit perfect aan op de zoekwoorden en zorgt voor een beter resultaat in Google.

Voordat we zijn gestart met de bouw van de website, is er een klikmodel opgesteld. Door middel van deze digitale ‘schets’, weet de klant van tevoren hoe de structuur van de website eruit komt te zien.

Tijd voor het design! Hierbij hebben we goed gekeken naar de huidige huisstijl van Allure Tuinen. We willen deze stijl niet veranderen, wel updaten. Om een rijkere uitstraling te bereiken hebben we grote, paginavullende foto’s gebruikt. De beelden creëren écht een beleving voor de bezoeker, en de prachtige tuinen komen helemaal tot hun recht.

Speax-Allure-Tuinen-Online-Marketing-Website-SEO-Design

Het resultaat

Om het jubileum van Allure Tuinen te vieren, hebben we een variatie op het logo gemaakt. Komend jaar zal deze op diverse uitingen te zien zijn, en is nu al te vinden op de homepage van de nieuwe website! Een website met een groot gebruikersgemak, een mooi portfolio en optimaal geschikt voor Google.

Allure Tuinen gaat een mooi jubileumjaar tegemoet, waar wij een deel van uit mogen maken!

Speax-Allure-Tuinen-Online-Marketing-Website-SEO-Design
Speax-Allure-Tuinen-Online-Marketing-Website-Responsive-SEO-Design
Speax-Allure-Tuinen-Online-Marketing-Website-Logo-Design
Speax-Allure-Tuinen-Hovenier-Online-Marketing-Website-SEO-Design

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jou? Neem contact op!

Stuur een mailtje
Geef een belletje