Project Description

A new identity

Time to grow up!

De vraag

HortiHeroes zet nieuwe helden op de kaart. Een succesvol platform voor werving van jong talent binnen de Nederlandse Food & Flower industry. Ze zorgen voor een community vol talent, veelbelovende startups, ondernemers en young professionals. Aan Speax de taak om de huidige identiteit om te zetten naar een jonge, innovatieve en professionele branding.

De aanpak

Aan de naam hoefde in ieder geval niet te worden gesleuteld: HortiHeroes is een sterke alliteratie, dat alles zegt over het doel en de doelgroep van het platform. Maar wie is HortiHeroes? Een sterk team, echte doorzetters en altijd op zoek naar jouw kracht en potentie. De helden van ‘connecting’ in de tuinbouw. Vanuit die gegevens zijn we gaan werken.

Voor een krachtige uitstraling hebben we gekozen voor strakke lijnen. De avatar is een gefragmenteerde H, wat veelzijdigheid uitstraalt, maar ook aan een kas doet denken. Daarnaast kun je een hart herkennen, het hart voor de tuinbouw! De verschillende oranje kleuren brengen een vleugje nationale trots in het logo.

Het lettertype is lekker zwaar, met een stoere twist. Een logo vol power!

HortiHeroes Website Design Online MarketingSpeax

Het resultaat

Een stoer, modern en modulair logo. Door de vele variaties van het logo is HortiHeroes niet gebonden aan één vorm en kan het breed worden ingezet, zowel online als offline.

Voor de website hebben wij de homepage ontworpen en een stevige offline-huisstijl neergezet. Denk aan visitekaartjes, presentatiemateriaal, maar ook de nieuwe icons die de teksten ondersteunen.

Kort maar krachtig? One happy customer!

HortiHeroes Identity Logo Huisstijl Speax
HortiHeroes Stationary Drukwerk Speax
HortiHeroes Website Design Online Marketing Speax
HortiHeroes Iconen Huisstijl Brand Design Speax

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jou? Neem contact op!

Stuur een mailtje
Geef een belletje