Project Description

Campagnetijd!

Presentatie van een kroonjuweel

De vraag

In navolging van het Ulti-Mite Swirski zakje heeft Koppert ook voor de Spical roofmijt een nieuw revolutionair foliezakje ontwikkeld. Koppert wilde dit juweeltje graag presenteren op de eerstvolgende gelegenheid: de IFTF-beurs in Vijfhuizen. Wij hadden eerder al het design voor dit zakje ontworpen, en mochten nu de introductiecampagne hiervoor creëren.

De aanpak

Het Spical Ulti-Mite zakje is een buitengewoon bijzonder product, en dat verdient volgens ons een royalty treatment. Wij hebben het unieke uiterlijk van het zakje gebruikt als uitgangspunt voor het ontwerp van een folder. Deze kreeg, net als het zakje, een haakje aan de bovenkant en een zilverfolie-look in de binnenzijde waar twee samplezakjes zijn bevestigd. De folder is als direct mailing verzonden aan klanten, maar was ook prominent onderdeel van de beursstand. Als echt ‘kroonjuweel’ werd het zakje getoond op een rood, velvet kussentje. Goed beveiligd door gehard glas (fake) en een security guard (real!), omringd door folders om mee te geven aan geïnteresseerde beursbezoekers.

Tegelijkertijd heeft Koppert de vraag bij ons neergelegd om een nieuw concept voor de beurs te bedenken, waar innovaties, thema’s en producten beter onder de aandacht kunnen worden gebracht.

Zo hebben we de Koppert IQ bedacht. Een corner, geïntegreerd in de bestaande stand lay-out van Koppert, zonder afbreuk te doen aan het huidige design. Voorzien van een eigen look is dit tegelijk met de Spical-campagne geïntroduceerd tijdens IFTF 2018.

Campagne Spical Ulti-Mite Koppert Packaging Design Speax

Het resultaat

Het totaalpakket bevatte naast de presentatiewand en direct mailing ook diverse advertenties en banners om Spical Ulti-Mite en de Koppert IQ zowel online als offline onder de aandacht te brengen. Twee sterke noviteiten, met veel bekijks op de beurs!

Campagne Spical Ulti-Mite Koppert Beursstand Brand Activation Speax
Campagne Spical Ulti-Mite Koppert Mailing Speax
Campagne Spical Ulti-Mite Koppert Advertentie Drukwerk Speax
Campagne Spical Ulti-Mite Naamgeving Logo Brand Creation Speax

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jou? Neem contact op!

Stuur een mailtje
Geef een belletje