Project Description

80 jaar groene vingers!

Op visite bij Weverling Groenproviders

De vraag

Weverling Groenproviders zet zich al 80 jaar in voor een groene buitenruimte. De wens van Weverling was om in dit jubileumjaar een spetterend event neer te zetten voor haar klanten én personeel; informatief maar zeker ook ontspannend.

De aanpak

Het event moest een duidelijke boodschap krijgen: Wevering heeft – zeker gezien de klimaatverandering – met groen iets belangrijks in handen. En dus was er een sterke, pakkende titel nodig. Speax bedacht hiervoor ‘Groen maakt het verschil’, dat in alle uitingen rondom het event terugkwam.

Speciaal voor dit event werd ook een opvallende campagnestijl ontworpen. Een moderne maar toch ‘aaibare’ look and feel, waarin Weverling nog steeds duidelijk herkenbaar was door het kleurgebruik. De vormgeving speelde een activerende rol en dit hebben we in alle elementen doorgevoerd: uitnodigingen, badges, signing, website en presentaties.

Tijdens het event, georganiseerd door Lush Events, zijn er diverse inspirerende presentaties gehouden, o.a. door Helga van Leur, Marie-Laure Hoedemakers en Lodewijk Hoekstra. Ook werd de nieuwe bedrijfsfilm getoond, waarbij we tijdens de voorbereidingen en de productie een sturende rol mochten vervullen.

Het resultaat

Het event was een groot succes! Een interactieve, ontspannen setting waarbij de boodschap van Weverling duidelijk is overgekomen. Wilt u nog even nagenieten van deze dag? Bekijk dan hier de video!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jou? Neem contact op!

Stuur een mailtje
Geef een belletje