All about identity

Speax bestaat uit een team van ervaren rotten en enthousiaste jonge honden die weten waar het om draait: de identiteit van jouw bedrijf. Online en offline, in alle communicatie naar buiten toe. Stuur ons een boodschap, dan vertalen we die naar betrokken storytelling of een brand story die de doelgroep raakt.

We bedenken, creëren en faciliteren vanuit een frisse blik op de wereld en expertise in de internationale glastuinbouw. We begrijpen als geen ander wat voor jouw bedrijf belangrijk is.

Speax is dus niet zomaar een communicatiepartner. We leggen je in klare taal de crossmediale mogelijkheden uit en de voordelen van een strategische partner voor uw producten, merken en complete organisatie. Klaar voor de toekomst en met een unieke boodschap die aankomt.

Met hart en ziel werken wij aan jouw identiteit die staat als een huis!

Waar wij voor staan

Creatief

Doelgericht

Outside the box

Opvallend

Service

Expertise in internationale glastuinbouw

Er is een groeiende vraag naar Nederlandse tuinbouwproducten maar zeker ook naar -techniek, door onder andere de wereldwijde water- en voedselproblematiek. Je raadt het dus al, een super dynamische markt die constant in ontwikkeling is. En hoe geweldig is het als je dag in dag uit in zo’n innovatieve branche mag werken?

Speax middenin de markt

Wij opereren vanuit Westland, het hart van de wereldwijde glastuinbouw. Door onze jarenlange ervaring kennen we de markt en producten, weten we welke oplossingen jouw klanten vragen en waar consumenten behoeften aan hebben. Daardoor hebben we aan een half woord genoeg om voor jou de gewenste resultaten te realiseren!

Wij staan voor jou klaar

Wij staan voor jou klaar

Arjen Kapel

   Creatief directeur

Ronald Nadorp

   Algemeen directeur

Linda van Rijn – van Holstein

   Projectmanager

Ontmoet alle Speax’ers

Benieuwd naar ons? Neem contact op!

Stuur een mailtje
Geef een belletje