De website, basis van je online strategie

De website is de basis van je online marketing strategie, een middel om doelen te bereiken. Doelen die zijn afgeleid van de bedrijfsstrategie, of deze nu op papier staat of in het hoofd zit van het management maakt in principe niet uit. Een website kan bijdragen aan het bereiken van doelen zoals leadgeneratie of omzetverhoging.

De website staat centraal, daar moet de conversie plaatsvinden. Andere online kanalen worden ingezet om de juiste doelgroep naar je website te leiden.

Strategische marketing

Naast het bouwen van websites zijn wij gespecialiseerd in strategische marketing, zoekmachine optimalisatie, Google Ads, IP tracking en e-mailmarketing. Strategische inzet van kanalen die de doelen van je website ondersteunen en helpen te realiseren.

Waarom een WordPress website

Wij bouwen bij voorkeur in WordPress. Het meest gebruikte cms (content management systeem) ter wereld en dat is niet voor niets. Het is een open source systeem, wat betekent dat de code openbaar is en vrij te downloaden. Vele ontwikkelaars, die behoren tot de WordPress community, zijn continu bezig met het verbeteren van het cms. Dat geldt ook voor de vele WordPress thema’s (templates) die beschikbaar zijn om de WordPress website vorm te geven.

Hierdoor heeft WordPress vele voordelen:

  • Gebruikvriendelijk; je kunt eenvoudig nieuwe content toevoegen of aanpassen
  • Flexibel in functionaliteit door de vele beschikbare plug-ins en thema’s
  • In basis zoekmachinevriendelijk en snel
  • Gratis te downloaden en gratis updates
  • Niet afhankelijk van een leverancier

Technisch onderhoud

Technisch onderhoud is een must voor het optimaal presteren van je website, maar ook ter beveiliging tegen hackaanvallen. Met de updates worden bugs en kwetsbaarheden aan de code verholpen. Je kunt je dus voorstellen hoe belangrijk het is dat deze tijdig worden geïnstalleerd. Bij Speax gebruiken we WordPress thema’s en plug-ins die worden doorontwikkeld en aangepast aan de laatste WordPress versies. Bij technisch onderhoud hoort daarom ook het bijwerken en updaten van thema en plug-ins. Zo draait jouw website altijd op de nieuwste techniek.

Content onderhoud

Een WordPress website is heel gebruiksvriendelijk. Het is eenvoudig om content toe te voegen of aan te passen. Bovendien is het belangrijk voor je SEO om je website regelmatig te actualiseren en te voorzien van nieuwe artikelen, projecten etc.

Heb je hier helemaal geen tijd voor? Geen probleem. Met een contentplan (als strategische basis) zorgen wij ervoor dat jouw website actueel blijft en interessante pagina’s biedt voor jouw doelgroep.

Zoekmachine-optimalisatie (SEO)

Een website die niet vindbaar is, is geen website. Bedrijven die alleen een online presence willen, komen hier over het algemeen snel van terug. Ze zijn ingehaald door de concurrentie die wel heeft geïnvesteerd in vindbaarheid en zichtbaarheid.

Het vakgebied van zoekmachine optimalisatie richt zich op de technieken waardoor een website hoger in de organische zoekresultaten van de zoekmachine (in veel gevallen Google) verschijnt.

Recente website projecten

Meer projecten

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jou? Neem contact op!

Stuur een mailtje
Geef een belletje