Online marketing

Meer nieuwe klanten en het gewenste imago om sales targets te realiseren: Speax staat voor Online First. Wij maken de online kanalen het epicentrum van uw marketing en gaan verder dan een mooie website of een informatieve nieuwsbrief. Goed luisteren, doelstellingen bepalen en meetbare resultaten leveren: wij denken mee over content, vindbaarheid, sociale media en lead generatie. We ontwerpen en ontwikkelen een overtuigende website die meer is dan een online visitekaartje en brengen u effectief onder de aandacht met online banners. Direct meer verkoop dankzij e-mailnieuwsbrieven, socialmediacampagnes en responsecampagnes of bouwen aan uw zicht- en vindbaarheid in de belangrijkste zoekmachines met Search Engine Optimization (SEO) en Search Engine Advertising (SEA).

Doeltreffende online marketing

Online marketing in 6 concrete mogelijkheden:

 • Websites
  Meer dan zomaar een online visitekaartje. We bouwen websites met een responsive design waar bezoekers de informatie vinden die ze zoeken.
 • Online banners
  Duidelijk in beeld bij de geïnteresseerde doelgroep. We ontwerpen en plaatsen uw banners waar de doelgroep zich bevindt.
 • E-nieuwsbrieven
  Steeds opnieuw onder de aandacht. Informatieve en overtuigende e-mailnieuwsbrieven om uw merk, product of dienst steeds opnieuw onder de aandacht te brengen.
 • Social media campagnes
  Zichtbaar waar zich de buzz bevindt. We creëren online buzz voor uw merk en verzamelen volgers om uw bereik verder te vergroten.
 • Response campagnes
  Direct meer verkoop van uw producten. We richten ons met specifieke aanbiedingen direct op doelgroep met de grootste koopbereidheid.
 • SEO en SEA
  Online optimaal zichtbaar en vindbaar. We werken aan uw vind- en zichtbaarheid in zoekmachines voor de belangrijkste zoektermen.

Meer projecten >

Meer weten over online marketing?

Neem contact op met online marketeer Naomi Tolhuisen: +31 174 61 00 00  |  naomi@speax.nl