De website, basis van je online strategie

De website is de basis van je online marketing strategie, een middel om doelen te bereiken. Doelen die zijn afgeleid van de bedrijfsstrategie, of deze nu op papier staat of in het hoofd zit van het management maakt in principe niet uit. Een website kan bijdragen aan het bereiken van deze doelen zoals leadgeneratie of omzetverhoging.

Binnen een online marketing strategie neemt de website een centrale plaats in. Andere online kanalen die worden ingezet moeten jouw doelgroep naar je website te krijgen, waar vervolgens conversie moet plaatsvinden.

Strategische marketing

Naast het bouwen van websites houden wij ons ook bezig met strategische marketing, zoekmachine-optimalisatie, Google Ads, IP tracking en e-mailmarketing. Strategische inzet van kanalen die de doelen van je website ondersteunen en helpen te realiseren.

Waarom een WordPress website

Wij bouwen bij voorkeur in WordPress. Het meest gebruikte cms (content management systeem) ter wereld en dat is niet voor niets. Het is een open source systeem, wat betekent dat de code openbaar is en vrij te downloaden. Vele ontwikkelaars, die behoren tot de WordPress community, zijn continu bezig met het verbeteren van het cms. Dat geldt ook voor de vele WordPress thema’s (templates) die beschikbaar zijn om de WordPress website vorm te geven.

Hierdoor heeft WordPress vele voordelen:

  • Gebruikvriendelijk, je kunt eenvoudig nieuwe content toevoegen of aanpassen

  • Flexibel in functionaliteit door de vele beschikbare plugins en thema’s

  • In basis zoekmachinevriendelijk en snel

  • Gratis te downloaden en gratis updates

  • Niet afhankelijk van een leverancier

IP-tracking aanvraag

Recente website projecten

Meer projecten

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jou? Neem contact op!

Stuur een mailtje
Geef een belletje