Brand creation

Mooie plaatjes maken kan iedereen: het vertellen van uw verhaal maakt bijzonder. Wij bouwen onbevangen, artistiek en verrassend effectief aan uw merk. In print, op het web, tijdens beurzen en op de packaging van uw producten. We adviseren, ontwerpen, realiseren en effectueren: volledig ontzorgd voor de bouw van uw brand.

Een goede fundering met een overtuigende bedrijfsnaam, herkenbaar logo en aantrekkelijke huisstijl. We schrijven copy en bedenken slogans waarmee we alles vertellen zonder daar een woord teveel voor te gebruiken. Kies voor een complete campagne of opvallend packaging design: robuust bouwen aan uw brand met de ervaren specialisten van Speax.

Doeltreffende brand creation

Brand creation in 5 concrete mogelijkheden:

 • Naamgeving
  What’s in a name: overtuigen met uw bedrijfsnaam. We creëren uw bedrijfsnaam voor de juiste eerste indruk met de gewenste associaties.
 • Logo en huisstijl
  Beeld zegt soms meer dan 1.000 woorden. We ontwerpen herkenbare en aansprekende logo’s en huisstijlen die zonder twijfel overtuigen.
 • Slogan en copy
  Alles vertellen zonder een woord teveel. We bedenken overtuigende slogans en concrete copy, voor maximale waarde in de beperkte ruimte.
 • Complete campagne
  Alles uit handen aan ervaren specialisten. We ontzorgen een complete brand creation campagne zonder dat u er zelf omkijken naar heeft.
 • Packaging design
  Opvallen, overtuigen en informeren: in één pakket. We ontwerpen een packaging design dat opvalt in het schap, overtuigt en op de gewenste wijze informeert.

 

Meer projecten >

Meer weten over brand creation?

Neem contact op met brand creator Arjen Kapel:
+31 174 61 00 00  |  arjen@speax.nl