Brand Activation

Door zomaar een boodschap te zenden is nog nooit iemand opgevallen. Wij maken de vertaalslag van uw bedrijf naar de doelgroep en creëren een gevoel van trots of urgentie. We bouwen aan merkbeleving voor B2B- en B2C-klanten en zorgen voor een unieke positionering. Van live-promoties tot beursstands en events: Speax activeert om klanten, relaties en publiek te binden.

We vegen de vloer aan met traditionele campagnes en ontwikkelen creatieve concepten om de aandacht van uw doelgroep te grijpen. Live-promoties en beursstands die opvallen, net als events, beursacties en viral foto’s of video’s die bewijzen met een beperkt budget toch een enorme impact te kunnen maken.

Doeltreffende brand activation

Brand activation in 5 concrete mogelijkheden:

 • Live-promotie
  100% tastbare promoties en demonstraties. We maken uw producten of diensten tastbaar met live-promoties en demonstraties voor de doelgroep.
 • Beursstands
  Aanwezig met uitstraling en autoriteit. We ontwerpen en bouwen beursstands met uitstraling en autoriteit voor optimale zichtbaarheid tijdens het event.
 • Events
  Activatie van een actieve doelgroep. We activeren tijdens events door de doelgroep aan te spreken in hun reeds actieve en toegankelijke rol.
 • Beursacties
  Het gesprek van de dag op de beurs. We bedenken creatieve beursacties waarmee u opvalt binnen het totale aanbod aan standhouders.
 • Viral foto en video
  Het sneeuwbaleffect in uw voordeel. We activeren met viral foto’s en video’s die zich als een olievlek verspreiden via sociale media.

 

Meer projecten >

Meer weten over brand activation?

Neem contact op met brand activator Aad Tijsen:
+31 6 237 572 40  |  aad@speax.nl