Accounts

83

Lopende projecten

115

Refreshed in

2015

Speax’ers

10


 

About Speax

De wereld verandert in een razend tempo. Om daarin staande te blijven, is onderscheid een must. Bedrijven, producten en merken vragen om een eigen identiteit, om een professionele positionering in eigen land en over de grens.

Met een frisse blik op de wereld en een scherpe focus op de internationale glastuinbouw kan Speax die eigenheid bieden. Speax is meer dan een communicatiepartner alleen. Speax bedenkt, creëert en faciliteert. Op basis van jarenlange ervaring en knowhow. Met een crossmediale en strategische benadering die bedrijven, producten en merken op ieder niveau future proof en uniek maakt. Want uiteindelijk draait alles om identiteit.

MVO volgens Speax

Bij Speax vinden we het niet meer dan normaal om rekening te houden met de wereld om ons heen. Bijvoorbeeld door onze creativiteit in te zetten voor goede doelen. Veel organisaties en verenigingen in het Westland hebben we al verder geholpen. De ene keer met een logo, de andere keer met communicatieadvies. Misschien niet altijd even zichtbaar, maar het zijn wel de kleine dingen die maken dat we ons onderdeel voelen van deze wereld!

Meer weten?

Neem contact op met Linda van Rijn:
+31 174 61 00 00  |  linda@speax.nl